Vraag & Antwoord

Anders (software)

WORD NIET OPENEN IN I-explorer

5 antwoorden
  • We hebben en gebruiker waarbij na exporteren vanuit een intranet-applicatie naar Word. Word geopend wordt in de explorer, zonder icoontjes, werkbalken, statusbalken Dus alleen maar een omlijsting. Helaas is zij de enige, Bij alle andere ruim 300 anderen doet, zich dat probleem niet voor. In 1ste instantie opgelost, door werkbalk Web uit te zetten. Maar na verhuizing naar een andere kamer, zelfde netwerk is het weer hommeles. Dat moet je ergens uit kunnen zetten, Net als in Acrobat Reader, alleen niemand weet hoe.
  • Ik meen dat je dat kon instellen bij de bestandstypen in explorer (niet msie dus).
  • Bedankt voor de reactie Die tip hadden we al uitgeprobeerd maar Ja daar staat bijv. extensie doc openen met winword En ook voor rtf-formaat Dat hielp ons ook niet.
  • Nog een tip die niet hielp[ De profiles van gebruiker verwijderen en daarna de pc door gebruiker opnioeuw opstarten, zodat er nwe profiles aangemaakt wordt.
  • Ik hoop dat ik 't probleem goed heb begrepen(?): Het zgn. "hosting" van Word; dit wil in enkele gevallen problemen geven (ook op mijn systeem). ("Hosting" (in IE) wil zeggen dat een applicatie genest wordt binnen een IE venster.) Om ervoor te zorgen dat b.v. een Word file vanaf een weblink niet in IE ge-host wordt, maar middels de "eigen" MS Word versie wordt gestart: - Bestandstypen (ja dus...!) - DOC opzoeken (als beschrijving "Word document") en selecteren - Geavanceerd - Vinkje weghalen bij "Openen na downloaden bevestigen" Groet, Ton

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.