Vraag & Antwoord

Anders (software)

Spellen willen niet opstarten!

3 antwoorden
  • Weet kent dit ptobleem? Een hoop spellen, zoals C&C Generals, Battlefiels 1942, NFS Underground, willen bij mij niet meer opstarten. Zo gauw als ik ze opstart lijkt wel of hij 3sec een poging doet om op te starten, daarna "klapt" hij direct weer terug naar mijn bureaublad..... Vreemd genoeg deden aan aantal spellen dit niet, maar nu ik DirectX9.0b geinstalleerd heb werken deze weer wel en andere weer niet. Ik heb reeds de laatse drivers voor mijn video- en soundkaart al geinstalleerd. Ook NAV en andere online progs die ik afsluit lijken geen verschil te maken; wie weet er raad mee? (Athlon XP2200+ 512ram Ti4200 128mb MSI mobo met WIN XP)
  • klik eens met de rechtermuisknop op het ikoon van het spel en kies dan voor eigenschappen en dan voor compatibilitreit en zet die dan eens op '98 ! Succes :wink:
  • [quote:950f331d96="@l"]klik eens met de rechtermuisknop op het ikoon van het spel en kies dan voor eigenschappen en dan voor compatibilitreit en zet die dan eens op '98 ! Succes :wink:[/quote:950f331d96] Daar zal het niet aan liggen. Die spellen worden volledig ondersteund door WinXP. Waarschijnlijk ligt het aan de directX versie. Probeer eens via deze link een andere versie te downloaden: http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=en&categoryid=2 In DirectX 9.0b zitten een aantal fouten. Hiervoor is een patch uitgebracht. Deze is ook te vinden op www.microsoft.com

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.