Vraag & Antwoord

Anders (software)

2 vragen (over branden)

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Heb 2 vraagjes:

  Ik heb Office xp op mn pc geinstaleerd staan maar ik moet mn c schijf formateren. Aangezien ik de pc zo gekregen heb, zonder cd-rom, weet ik niet of ik dan toch office xp op een cd-rom kan bakken. Dus is de vraag, kan ik die er zo afhalen dat ik hem na het formateren weer kan instaleren?

  Volgende vraag: Ik wil ook windows 2000 pro engels eraf halen en opnieuw instaleren (die staat volledig op de schijf), moet ik die nog op een speciale manier branden? Qua snelheid of andere dingen waaraan ik moet denken?
 • Een geinstalleerde Office, kan je niet "werkend" overbrengen naar CD, immers tijdens de installatie van Office werden wijzigingen aangebracht in het register alsook in Win sytem 32, deze gegevens kan je niet recuperen om ze achteraf terug te plaatsen in een verse Windows onstallatie.

  Wat betreft Win2000, indien deze volledig en in een aparte map op je PC staat, kan je deze direct op een cd branden, snelheid heeft geen belang.
 • :cry: Dus aan die office xp heb ik niets meer? Ik kan ook nergens een setup of wat ook vinden, denk niet dat de hele cd op de pc is gezet. Of weet je iets wat van belang is om te kijken of [b:570dac9219]toch[/b:570dac9219] de hele cd erop staat?

  Maar gelukkig kan ik in ieder geval de windows zo branden, mooi!
 • Je hebt in elk geval de cd-rom van office nodig.(legale versie dus) De bestanden die je ondertussen gemaakt hebt kun je altijd backuppen. Als je de pc met het bewuste pakket hebt gekocht, EIS dan de cd-rom erbij.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.