Vraag & Antwoord

Anders (software)

NFS demo start niet op.

9 antwoorden
  • Ik weet niet of dit forum hiervoor bedoeld is maar nee heb ik ja kan ik krijgen. Op een ander forum wist men hier geen oplossing voor. Ik heb op meerdere sites Need For Speed Underground gedownload alle drie dezelfde demo's doen het niet. Na de installatie van de eerste twee gedownloade spellen wil ik spelen maar dan komt er een klein scherm in het midden van het scherm die onzichtbaar is. Als ik mijn muis van links naar rechts over het scherm beweeg dan verdwijnt de muisaanwijzer alleen in het midden van het scherm. Bij de laatste download en installatie start hij ook niet op maar bij deze is het onzichtbare scherm niet eens aanwezig. Hoe kan ik dat oplossen?
  • Lijkt dat het probleem ergens op jou systeem ligt, en niet in het gedownloade bestand. Post eens wat meer info over jouw systeem (processor, geheugen, videokaart, besturingssysteem,etc.). Heb je verder al geprobeerd de nieuwste drivers voor je videokaart en/of de nieuwste versie van directx te installeren?
  • Het gaat over een laptop van een jaar oud met de laatste updates en drivers. XP pro. sp1 intel pentium4 2.4ghz ATI M9 64mb (losse grafische kaart) 512mb werkgeheugen 40gb HD (tussen de 4200 toeren en 7200 toeren in)ik meen 5200 toeren max payne 1 & 2 en colin mcrea rally 2 & 3 kan ik bijna met de maximale settings vloeiend spelen.
  • Zou aan de grafische kaart kunnen liggen. Kijk eens of die ondersteund word door NFS Underground. Download anders eens de laatste drivers van je kaart. Heb je wel de laatste DirectX versie? Kun je checken via Start - Uitvoeren - dxdiag De laatste is volgens mij DirectX 9.0b
  • Ja, directX 9.0b en de laatste drivers van de grafische kaart en nog steeds doet ie het niet.
  • Toevallig een softwarematige firewall aan staan? Ik had met de demo van Fifa 2003 en 2004 dat mijn beeld zwart werd en hij niet doorstartte als ik ZoneAlarm aan had staan. Sloot ik die helemaal af, dan had ik geen problemen en kon ik de demo gewoon spelen. Misschien dat dat het probleem is.
  • idd, heb ik ook gehad. Op het moment dat die demo het net op wil, om een of andere reden, kwam bij mij dat zonealarm windoowtje omhoog, maar dan niet zichtbaar. Dacht dus dat mijn computer vastliep. Ben daar laatst ook pas achter gekomen. Kijk het eens na en sluit zonealarm eens af. Misschien dat hij het dan wel doet.
  • Nop werkt bij mij ook niet. D*mn Mijn systeem is nu erg langzaam aan het worden dus ik formatteer eerst de c: schijf eens en probeer het dan nog eens. Thanks
  • Hij werkt nu. zelfs met zonealarm. goed spel trouwens :D Ik heb xp opnieuw geinstalleerd blijkbaar was dat voor mij de oplossing.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.