Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

isobestand werkt niet

Jaap H
5 antwoorden
  • Ik heb een isobestand op mijn pc. Als ik die met isobuster 1.5 open zie ik alleen in de directory TRACK 1 staan. Als ik vervolgens via Nero 6.3 een image brand (zowel via Nero Express als via Burning Rom), start de cd niet op en in verkenner zie ik helemaal geen bestand op de cd. Wie kan mij helpen?
  • Ik neem aan dat het gaat om een cd-iso. Je weet hoe de bestands-structuur van de cd eruit zou moeten zien; het is een vcd, svcd, mini-dvd of data-cdrom etc. Het lijkt mij dat indien je deze structuur niet ziet in Iso-Buster dat het bestand dan mogelijk corrupt is. Check het ook nog eens met b.v. WinIso. Het niet opstarten van de cd is denk ik niet een slecht teken: niet elke cd-rom heeft deze eigenschap.
  • Is het ook niet zo dat die optie van cd-rom opstarten aan moet staan in de Bios?
  • [quote:c3f471bfda="catillac"]Is het ook niet zo dat die optie van cd-rom opstarten aan moet staan in de Bios?[/quote:c3f471bfda]
    Nee, want die optie gebruik je alleen als je vanaf cd wilt booten. De topicstarter kan uberhaupt geen bestanden van de cd die hij gebrand heeft lezen.
  • Isobuster opent de iso-file dus wel, alleen laat slechts een track 1 zien, maar winiso 5.3 opent de iso-file niet eens, maar geeft de melding cannot open file: it appears to be a invalid format image! Dat lijkt dus duidelijk, file corrupt, maar waarom opent isobuster de iso-file dan wel? Virtual DAEMON Manager V3.44 doet er ook niks mee. Ik heb het bestand geprobeerd om te zetten naar zip, rar, etc, maar dat leverde ook niks op.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.