Vraag & Antwoord

Anders (software)

Adaware em Spybot...

Anoniem
catillac
8 antwoorden
 • Ik heb die adaware erop gezet en laten scannen.
  Heeft 69 dingen weggegooid!

  28 registry keys identified
  2 registry values identified
  39 files identified
  :-?
 • * foutje
 • Oke, alles doet het nog en heb 69 dingen met ad-aware verwijderd!
 • Nu Spybot, hij kwam met allemaal dingen van DAP, ik vind DAP wel fijn of is daar ook een andere optie voor? En hij kwam met een updat ding voor Works, ik gebruik het wel niet maar toch. Wat vinden jullie? En Ad-adware snapte ik na goed kijken maar vind Spybot iets ingewikkelder. Hij kwam al gelijk met als je dit draait doen de programmas het niet meer bla bla bla… :-?

  En welk programma kan ik het beste gebruiken voor popups?
 • spybot is wat lastiger dan adaware maar ontdekt toch dingetjes die adaware laat zitten cq niet de moeite waard vindt om te fixen.
  dap kán spyware bevatten, da´s bekend. hou het even in de gaten en als je verder geen ellende merkt, gewoon laten zitten.
  die update voor works ken ik niet, maar je moet er van uit gaan dat alles wat in de lijst van spybot voorkomt in principe bewezen verdacht is.
 • [quote:80a5af7060="catillac"]…………. En Ad-adware snapte ik na goed kijken maar vind Spybot iets ingewikkelder. Hij kwam al gelijk met als je dit draait doen de programmas het niet meer bla bla bla… :-? ……….[/quote:80a5af7060]
  Dat moet je lezen als: "Sommige programma's draaien niet meer als je bepaalde spyware verwijdert". Maar dat geldt natuurlijk net zo goed voor AdAware, alleen daar wordt dit alleen in de handleiding vermeld, en bij Spybot direct op het hoofdscherm. In principe dus geen verschil. Kan zijn dat Spybot nog iets grondiger is, maar verder geen verschil.

  Jan de Boer
 • Oh ok, weet ik dat ook weer, thanx!
 • Voor pop ups gebruik ik de Google toolbar, errug handig. Gewoon te downloaden via www.google.com. 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.