Vraag & Antwoord

Anders (software)

geen geluid met ulead videostudio 7

Anoniem
klokkie1984
2 antwoorden
  • ik heb geprobeerd een avi film op een dvd te zetten met ulead 7. perfect beeld, maar geen geluid. in mn gewone dvd speler niet, en in mn pc ook niet. als ik gegevens opvraag van de dvd, zie ik 2 mappen staan, een van video en een van audio. Maar die van audio bevat 0 bytes.
    weet iemand hoe dit kan?
  • [quote:ea0240e3a8="klokkie1984"]ik heb geprobeerd een avi film op een dvd te zetten met ulead 7. perfect beeld, maar geen geluid. in mn gewone dvd speler niet, en in mn pc ook niet.[/quote:ea0240e3a8]Alle instellingen als gechcekt?[quote:ea0240e3a8="klokkie1984"]..als ik gegevens opvraag van de dvd, zie ik 2 mappen staan, een van video en een van audio. Maar die van audio bevat 0 bytes.
    weet iemand hoe dit kan?[/quote:ea0240e3a8]Jah, in de AUDIO_TS staat bij het zelf branden vrijwel nooit bestanden. De naam is misschien wat verwarrend, maar in de AUDIO_TS staat niet de audio die bij de film hoort (misschien wel eventuele andere streams, maar weet niet zeker). De audio die bij de film hoort, zit gewoon in de .vob besatnden, die weer in de VIDEO_TS map staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.