Vraag & Antwoord

Anders (software)

verwijder de Windows Scripting Host?

3 antwoorden
  • Hallo, Op de site van Politie Limburg Noord staat een link naar veilig internetten. Op deze site word gerept over het verwijderen van de Windows Scripting Host (WSH). Hiervoor wordt verwezen naar www.sophos.com. Op deze site wordt geadviseerd om de VBScript Script File te verwijderen bij Mijn Computer/Extra/Mapopties/Bestandstypen. Wat gebeurt als ik dit doe? Kan ik nog normaal internetten en doet Windows XP nog alles wat ik wil? Ik heb zoiets, het staat er niet voor niets. Wie weet antwoord? Bedankt.
  • Ja je kunt dat veilig verwijderen en daarna toch nog gewoon internetten. Hier nog wat uitleg: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/win.script.hosting.html http://www.surfopsafe.nl/?catid=17&pageid=100 http://www.informatie-beveiliging.nl/publicaties/2001/02/pca200102.shtml http://www.sophos.com/support/faqs/wsh.html
  • [quote:ebe5e1784a="smold037"]Ik heb zoiets, het staat er niet voor niets.[/quote:ebe5e1784a]Windows Scripting Host is de opvolger van de goede oude DOS batch files. Als je die niet gebruikt, kun je 'm verwijderen via de Windows Setup. Door de (door jou genoemde) file-associatie weg te halen, verwijder je niet het programma, maar wordt voorkomen dat je door dubbel-klikken op een script, het script start.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.