Vraag & Antwoord

Anders (software)

internet explorer ''kan de zoekpagina niet openen''

Anoniem
M@rc
7 antwoorden
 • Soms, als ik een tijdje op het internet zit, en bijvoorbeeld al op 6 of 7 sites ben geweest, en naar een andere site wil gaan, krijg ik een bericht dat internet explorer ''de zoekpagina niet kan openen''. Dit gebeurt vrij vaak. Als ik de computer daarna weer opnieuw opstart, doet hij het wel weer. Ligt dit aan internet explorer of aan de provider (zonnet)? Hoe kan ik dit probleem verhelpen? Ik gebruik trouwens Internet Explorer 6.
 • Dit heb ik ook gehad, systeemherstel heeft mij toen geholpen. (windows xp)

  Hansje
 • Scan eens op spyware: die nemen "bezit" van functies van IE. Weet niet zeker of het de oorzaak is, maar kan goed zijn.
 • Ik heb het zelfde probleem gehad. Na gebruik van http://www.spysweeper.com/ was het probleem verholpen. Wel effe de laatse definities downloaden.
 • er zijn meerdere opties:
  1. heb je een firewall? ik heb namelijk zelf ook gehad dat wanneer mijn firewall aanstond dat mijn Ie flipte.

  2. je bent gehijacked kijk op op deze website en download hijack this dat is een progje dat heel effectief werkt tegen hijacks (kijk wel uit met wat je weggooid)
 • die melding geeft ie weer wanneer er een verbinding was en er niet meer is. Heb ik eens gehad met Norton firewall. Nadat ik die uit had gezet en getest ging alles zonder verdere problemen.
 • Ik heb dit regelmatig wanneer ik aan het surfen ben en tegelijkertijd met bijvoorbeeld slsk naar mp3tjes aan het zoeken ben. Waar het precies aan ligt zou ik niet weten. Het gekke is namelijk dat hij dan de verbinding met slsk wel in stand houd, maar ik geen webpagina's meer kan openen. Ik zou dus ook wel graag willen weten wat hier aan de hand kan zijn, want het is geen kwestie van dat de verbinding verbroken wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.