Vraag & Antwoord

Anders (software)

kazaa albumfinder?

4 antwoorden
  • [color=blue][size=18]kan iemand mij vertellen of er een plugin is voor kazaa (lite) die een volledig album voor me download? en natuurlijk waar dan? dank.[/size][/color]
  • Hoi, welkom! Ik denk niet dat dit gaat werken, ik heb er nog nooit van gehoord, je zult dit via een andere manier moeten doen... dan is er nog de vraag of je legaal bezig bent. (SVP ook niet je tekst hier proberen te vergroten :lol: ).
  • Als je een album geheel wilt downloaden, moet dit ook zo worden aangeboden. Bijv. door middel van een zip/rar-file met daarin alle mp3's en eventueel ook het hoesje. Gewoon ff op de albumnaam zoeken en kijken of zoiets wordt aangeboden. Zelf gebruik ik geen kazaa maar emule en daar worden veel albums op deze manier aangeboden.
  • een album op kazaa zoeken moet je inderdaad gewoon het album zoeken, maar dan onder sorftware(omdat het meestal zip files zijn). ik gebruik voor album vooral Mirc. werkt opzich wel goed, ook voor films, maar werkt alleen goed als je vooral amerikaanse, nieuwere albums zoekt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.