Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Excel file kwijt na openen excelbestand in outlook

sjouwer
4 antwoorden
 • Hallo,

  Wie kan mij helpen, dit zou me veel tijd schelen.
  Ik had in excel een file gemaakt. Deze had ik gemaild naar iemand.
  Daarna heb ik de mail in outlook nogmaals geopend om te kijken of ik de juiste verstuurd had. Ik heb de hele dag door zitten te werken op de excelfile die ik vanuit outlook geopend had. Ik weet dat dit niet slim is maar ik was me er niet van bewust dat ik vanuit outlook het bestand opende. Ik heb het wel om de zoveel tijd gesaved dmv ctrl s in outlook.
  Helaas heb ik waarschijnlijk op de vraag die me gesteld werd toen ik het mailtje sloot geantwoord wijzigingen niet opslaan.
  Mijn vraag : wordt dit bestand ergens op mijn computer opgeslagen en zo ja waar ergens en hoe krijg ik het in de juiste vorm weer terug in excel.
  Mijn dank is groot indien iemand me kan helpen met dit probleem.
 • kijk eens in deze mappen:

  c:/windows/temp
  &
  c:/windows/temporary internet files
  &
  c:/temp (indien aanwezig)

  Misschien dat hij daar staat.
 • Of in [b:02397f3d43]C:\Documents and Settings\[/b:02397f3d43]<gebruikersnaam>[b:02397f3d43]\Local Settings\Temp\[/b:02397f3d43]

  Daar moet ie tussenstaan aangezien alle Outlook bijlages die vanaf daar worden geopenend tijdelijk opslagen worden in zo'n temp map dus.
 • ligt inderdaad aan welke os je hebt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.