Vraag & Antwoord

Anders (software)

W8woord progje

Anoniem
Porsche-Power
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  ik ben op zoek naar een programma waarmee je andere programma's (bijvoorbeeld MSN-Messenger) kan beveiligen. Ik zoek dus zo iets als dit:
  Je klikt op het icoontje voor MSN, I.P.V MSN te laden krijg je eerst een venstertje waar je een w8woord moet intypen, als het w8woord correct is ga je naar MSN, als het niet correct is vraagt hij het nog een paar keer.
  Bestaat zo'n progje en welke is dat dan?
 • Het zal wel bestaan maar nooit van gehoord. Waarom wil je dat beveiligen. Je kan toch ook gewoon Windows beveiligen?
 • Ik meen te herinneren, als je de optie "automatisch laden" wegvinkt, dat MSN altijd vraagt om je login naam, met wachtwoord. :wink:
 • [quote:546c35e482="de_joker55"]Ik meen te herinneren, als je de optie "automatisch laden" wegvinkt, dat MSN altijd vraagt om je login naam, met wachtwoord. :wink:[/quote:546c35e482]

  Weet ik maar ik zoek dus een progje dat MSN beveiligd. Dus dat alleen ik op MSN kan.
 • Je wilt op een gewone PC, waarop iedereen op kan komen, het programma MSN verborgen is, en alleen jij kan opstarten, mbv een passwoord. Niet dat een ander MSN kunnen opstarten?

  Wel, het enige wat ik zo kan bedenken is, maak verschillende profielen aan, en alleen in jouw profiel staat MSN, en andere profielen staat niet het priogramma MSN. Maak ook dat de andere profielen geen andere programmaas kunnen installeren, anders is het een kwestie van opnieuw downloaden…. Beveilig jouw profiel met een paswoord, en klaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.