Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook

Anoniem
jari1956
6 antwoorden
 • Ik werk met Windows Xp home en gebruik outlook. Op mijn pc maken meerdere gebruikers gebruik van outlook en halen bij o.a. chello de mail op. Als dan de andere gebruiker daarna in zijn inbox kijkt staan daar de mailtjes niet. Kan het niet centraal geregeld worden zodat iedere gebruiker in de inbox dezelfde mailtjes tot zijn /haar beschikking heeft. Dus centraal opslaan van mail en agende enz.
 • Even voor de duidelijkheid, heb je het over Outlook Express of over Outlook uit MSOffice?

  mvrgroet Edmond
 • ik gebruik outlook van ms office
 • gebruik je allemaal één en dezelfde mailbox? Ga dan naar de instellingen van jouw mailaccount ( in outlook). ga naar 'geavanceerd' en selecteer 'laat kopie achter op de server'.

  op deze manier haalt gebruiker 1 de mail op, maar blijft die ook nog bij Chello staan. Gevolg: gebruiker 2 kan de mail (opnieuw) ook ophalen.

  stel dit voor iedere gebruiker in.

  d.
 • [b:bb696be3ac]Je probleem:[/b:bb696be3ac]
  Je programma, laat de mailtjes niet op de server staan, en dus kan de andere account ze niet binnehalen. (Hij heeft ze niet al (misschien verwachtte je dat, aangezien jij ze al had binnegehaald) in de andere inbox-en, omdat elke account een eigen inbox e.d. heeft.)
  [b:bb696be3ac]Mogelijke oplossing:[/b:bb696be3ac]
  Een gezamelijke inbox voor je gezamenlijke emailadress. (Die start dus automatisch, en dan kan je voor je eigen mail naar je eigen account schakelen…)  Dilbert was me voor.
 • [quote:7b3863a5ef="jari1956"]ik gebruik outlook van ms office[/quote:7b3863a5ef]

  Dan hoort ie dus niet in het WIndows OS forum maar hier. Verplaats ik em ff.

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.