Vraag & Antwoord

Anders (software)

PSD (Photoshop/PDF (Acrobat) naar PS (Postscript)?

6 antwoorden
  • IK heb hier een aantal bestanden, waarvan 3 PSD (Photoshop) en 2 PDF (Acrobat). Deze betreffen allemaal het afdrukformaat A0. Nu zit ik met een probleem. Het A0 kopiëerapparaat dat gebruikt wordt om A0 of te drukken, ondersteund alleen PostScript en AutoCAD. Dit zijn 2 programma's (?) die ik niet bezit. Kent iemand een manier om deze bestanden om te zetten in PostScript? B.T.W, de PSD bestanden zijn vector (kweenie of dat iets uitmaakt). Elke hulp is welkom.
  • Installeer een PostScript-printerdriver op je pc. Vervolgens kies je in Photoshop of Acrobat Reader voor afdrukken, je kiest deze PostScript-printer en je kiest daarbij voor de optie "afdrukken naar bestand". Het afdrukbestand kun je opslaan als naam.ps . Overigens lijkt het me dat een programma als Photoshop ook bestanden naar PostScript-formaat kan exporteren.
  • Neen, Photoshop kan geen Postscript opslaan, en ik kan geen PostScript printer vinden. Ik heb nu BTW Illustrator (geleend vd buren), en heb ze nu in AI en EPS formaat. Dat EPS, is dat snel en makkelijk te converteren naar PS, of niet?
  • Niemand?
  • Bij Adobe kun je online je bestand laten converteren naar PDF
  • je kan een postscript printerdriver downloaden op de website van adobe. Deze is dan ongeveer 7,5 mb groot. [url]http://www.adobe.com/support/downloads/main.html[/url] Zoek hier dan de driver die bij jouw systeem hoort. Succes

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.