Vraag & Antwoord

Anders (software)

MSN Messenger

Anoniem
AmezorC
6 antwoorden
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik met iemand tegelijkertijd kan praten via mic en webcam??

  Ik heb het namelijk al een aantal keren met een aantal kameraden geprobeerd, maar bijna nooit lukt het. En als het lukt, dan knalt hij me eruit binnen een halve minuut. Dan zie je m effe, maar verder gaat het niet geweldig. Ook kon hij mij wel horen, maar ik hem niet…

  Hoe kan dat en hoe kan ik ervoor zorgen dat het toch gaat werken? Ik heb alles al goed ingesteld binnen messenger zelf. Wat ik heb het toch al een aantal keren aan de gang gekregen.

  Greetz,

  Tha Ron-aldo
 • Welk merk WebCam heb je?
 • Zo'n Sweex-geval…. Ik weet niet precies welk type. Ik heb de doos niet meer… Het is in ieder geval zo'n goedkoop, rond geval van 15 euro…

  Hij werkt wel, maar tijdens msn niet…
 • Zit ja achter een firewall of een router? MSN Messenger kan daar namelijk heel slecht mee overweg, met als gevolg dat oa videoconferencing meestal niet lukt.

  Succes.
 • Ik zit inderdaad achter een router met een ingebouwde firewall… ik was er al bang voor dat het daar aan zou liggen… Dus eigenlijk kan ik het vergeten? In principe heb ik dus al geluk dat ik wel gewoon kan chatten… :lol:
 • Ok maar alleen je cam dan zonder geluid lukt wel? Ik zit nl ook achter een router en heb ook dezelfde cam… en bij mij doet ie 't wel (al wordt die pc dan vet traag).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.