Vraag & Antwoord

Anders (software)

Sites blokkeren

Anoniem
CyGho
4 antwoorden
 • Is er een programma (Liefst freeware) waarmee je de toegang tot bepaalde sites kunt blokkeren?

  Zijn er eventueel andere mogelijkheden waarmee je de toegang tot sites kunt blokkeren. Ik heb laatst een artikel gelezen om de betreffende sites op te nemen in het bestand host. 127.0.0.1

  Heedt iemand hier ervaring mee.
 • Is het voor thuis?? Bijvoorbeeld op een alleenstaande pc met internetverbinding?? Of heb je thuis bijvoorbeeld een netwerkje, door middel van een router?? Wanneer je er een router tussen hebt hangen, dan kun je dit instellen op je router. Gewoon een aantal sites blokkeren.

  Je zou ook het beveiligingsniveau binnen de internet explorer kunnen verhogen, of dat je daar een aantal sites gaat blokkeren… AL weet ik niet zeker of je ze dan echt blokkeert of alleen beperkte toegang geeft. Verder zou je op google kunnen zoeken op programma's die sites kunnen blokkeren. Een dergelijk programma zou zijn WE-Blocker… Alleen is dit volgens mij geen freeware…

  Greetz,

  Tha Ron-aldo
 • Er staat een router tussen en daarin kan ik inderdaad een aantal websites/IP adressen ingeven. Alleen moet ik dan eerst in de Internet historie van de betreffende PC opzoeken welke websites allemaal zijn bezocht.
 • mss een beetje omslachtig, maar kan je niet met bepaalde popup killer, sites met bv sex in de header, standaard laten blokken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.