Vraag & Antwoord

Anders (software)

NORTON GHOST 2003 problemen HELP!!

Anoniem
FoXiERotjEknoR
3 antwoorden
 • Ik heb ghost 2003 geinstalleerd (geen update laten doen) en he toen van mijn net nieuwe systeem een image proberen te maken. Maar nu komt het. Deze liep vast. Met als gevolg dat ik nu steeds boot met PC dos 7.1 en kan kiezen voor
  1 terug naar windows (dit doet het chter niet) of
  2 doorgaan met maken van ghist welke echter steeds weer vast loopt.

  Het gebruiken van de floppy van ghost geeft het zelfde resultaat. Vastlopen.

  Wie mij hieruit kan helpen ben ik erg dankbaar. Ik had namelijk net alles over van mijn oude PC (waar ik nu op loop te tikken) op de nieuwe.

  Ik kan wel schreeuwen van ellende. :evil:
 • Heb je Partition Magic? Kijk eens of er een rare tijdelijke partitie is aangemaakt. En gebruik voortaan nooit meer Ghost of ander programma dat de PC moet rebooten om z'n werk te doen vanuit Windows.
 • [quote:bde9d8eb6d="BrigitteW"]Heb je Partition Magic? Kijk eens of er een rare tijdelijke partitie is aangemaakt. En gebruik voortaan nooit meer Ghost of ander programma dat de PC moet rebooten om z'n werk te doen vanuit Windows.[/quote:bde9d8eb6d]

  Als ik jou verhaal lees heb ik het vermoeden dat er in je nieuwe systeem een SATA schijf zit, klopt dat? Zo ja, vergeet dan de image met Norton maar want versie 2003 ondersteunt geen SATA schijven omdat daar de benodigde driver voor ontbreekt. Heb het zelfde probleem ondervonden. Versie 2004 schijnt dit wel te kunnen, maar ja, waar haal je die weg!. True Image 7.0 kan wel met SATA schijven overweg, gebruik ik zelf ook. Een Nederlandstalige probeer versie is te downloaden op de site van Easy Computing.nl.
  Succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.