Vraag & Antwoord

Anders (software)

Marges bevinden zich buiten het afdrukbare gebied.

4 antwoorden
  • Bij een document met kop en voettekst krijg ik de melding dat de marges zich buiten het afdrukbare gebied bevinden. Hoe kan ik controleren wie of wat de boosdoener is want alles wordt correct geprint.
  • Geen idee, maar dat heb ik ook wel af entoe. Gewoon printen die hap
  • is het dcument soms opgemaakt voor een andere printer en zijn de marges veranderd als je de standaard marges laat staan (2,5 cm rondom) zal je meestal niks van m$word horen werk je b.v. met een andere dan een hp printer en je maakt de marges kleiner dan 1cm dan begint m$ word te klagen hierover
  • [quote:6a4697c669="gerben1"]Bij een document met kop en voettekst krijg ik de melding dat de marges zich buiten het afdrukbare gebied bevinden. Hoe kan ik controleren wie of wat de boosdoener is want alles wordt correct geprint.[/quote:6a4697c669]Ik neem aan dat je die waarschuwing ziet bij gebruik van Pagina-instelling? In dat geval krijg je de keuze Herstellen of Negeren. De eerst past de instelling aan tot het theoretisch minimum. Negeren handhaaft de instelling. Dat laatste is dus een risico. Bij het afdrukken zelf verschijnt ook wel eens die melding. Dan zal er soms toch wel een randje afgaan. Soms is het een plaatje of een tabel die buiten de grens komt. Vaak toch wel zichtbaar, hoewel die laatste halve millimeter soms moeilijk te ontdekken is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.