Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

ms outlook 2003

Aat
6 antwoorden
 • Ik werk sinds kort met ms outlook 2003, maar af en toe als iemand me een file-tje stuurd (waarvan ik weet dat er niets mee aan de hand is) herkent ms outlook dit als gevaarlijk en blokt de mail. Mijn vraag is hoe ik die instelling kan bewerken of afzetten. Als het kan ff-kens een duidelijk antwoord omdat deze outlook nieuw is voor mij en nogal gecompliceerd!!!
  bedankt alvast…

  groet Aat….
 • [quote:1ad76bb443="aat"]Ik werk sinds kort met ms outlook 2003, maar af en toe als iemand me een file-tje stuurd (waarvan ik weet dat er niets mee aan de hand is) herkent ms outlook dit als gevaarlijk en blokt de mail. Mijn vraag is hoe ik die instelling kan bewerken of afzetten. Als het kan ff-kens een duidelijk antwoord omdat deze outlook nieuw is voor mij en nogal gecompliceerd!!!
  bedankt alvast…

  groet Aat….[/quote:1ad76bb443]

  Ken je niet instellen omdat dat gevaarlijk is volgens microsoft, ik weet wel dat je wel een programmaatje is die je kan installeren zodat ie dat omzeilt maar dat kost ook wel weer geld, en weet niet hoe dat programaatje heet
  :cry:
 • [quote:c26e7244d5="aat"]Ik werk sinds kort met ms outlook 2003, maar af en toe als iemand me een file-tje stuurd (waarvan ik weet dat er niets mee aan de hand is) herkent ms outlook dit als gevaarlijk en blokt de mail. Mijn vraag is hoe ik die instelling kan bewerken of afzetten. Als het kan ff-kens een duidelijk antwoord omdat deze outlook nieuw is voor mij en nogal gecompliceerd!!!
  bedankt alvast…

  groet Aat….[/quote:c26e7244d5]

  Het meest simple is om e vragen of de extensie van het opgestuurde prg even te veranderen. Er is een prg wat met outlook2002 wel deze beperkingen kan omzeilen maar heb 2003 nog niet geprobeert.
  suc6
 • Dit kan alsvolgt:

  - Ga naar Start - Uitvoeren
  - Typ in: regedit
  - Ga naar de volgende sleutel: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Security
  - Klik met de rechtermuisknop op 'Security' en kies voor nieuw tekenreekswaarde
  - Noem deze: Level1Remove
  - Dubbelklik op de nieuwe tekenreekswaarde

  Nu kun je bestandsextensies opgeven van bestanden waarvan je niet langer wil dat ze geblokkeerd worden. Tussen de extendies zet je een ;

  Dus bijvoorbeeld:

  .exe;.mdb;.reg;.com


  Start daarna Outlook opnieuw en de bijlagen moet je nu kunnen openen.
 • [quote:59c55ddf27="aat"]Ik werk sinds kort met ms outlook 2003, maar af en toe als iemand me een file-tje stuurd (waarvan ik weet dat er niets mee aan de hand is) herkent ms outlook dit als gevaarlijk en blokt de mail. Mijn vraag is hoe ik die instelling kan bewerken of afzetten. Als het kan ff-kens een duidelijk antwoord omdat deze outlook nieuw is voor mij en nogal gecompliceerd!!!
  bedankt alvast…

  groet Aat….[/quote:59c55ddf27]

  ff dit progje installeren, dan kan je de beveiliging zelf instellen :)

  btw. het is freeware :D

  http://www.slovaktech.com/attachmentoptions.htm
 • Ik zou absoluut die laatste nemen, het is een van de Outlook-tools uit een artikel in Computer!Totaal van a.s. mei of juni, en niet zelf in het register gaan rommelen. Waarom? Omdat het foutlozer werkt en vooral omdat je met die tool van Ken Slovak heel gemakkelijk ook weer de fileblokkering aanzet. Wat ik doe is dat alles geblokkeerd is (vrouw en kinderen alleen thuis ;) en dat alleen als ik een file ontvang die ik eruit moet hebben, ik die even deblokker, Outlook nieuw start, de file exporteer en de beveiliging weer terugzet. Weinig moeite en maximale veiligheid.

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.