Vraag & Antwoord

Anders (software)

Probleem met installatie van Norton Systemworks 2003 (ENG)

Anoniem
xenorph
6 antwoorden
 • Na installatie van Windows-XP-prof èn het binnenhalen en installeren alle updates (tot en met vandaag 30 maart 2004). Krijg ik bij de installatie van Norton Systemworks 2003 de foutmeling dat het bestand msvcp70.dll niet kan worden gevonden. Bestand inmiddels binnengehaald en gekopieerd naar de WINDOWS directory naar de SYSTEM directory en naar de SYSTEM32 directory. Norton gedeïnstalleerd, de pc opnieuw opgestart en vervolgens weer opnieuw geïnstalleerd. Toch krijg ik weer exact dezelfde foutmelding. Ik schijn dat bestand te moeten installeren maar hoe doe ik dat?

  Heeft iemand een oplossing?

  Bvb dank.
  Frank Beermann
 • haal alles van norton/symantec van je pc ook uit het register.
  ook uit de map document ans settings> all users>.application data>symantec.
  probeer dan opnieuw norton te install
 • Hoi,
  Dat had ik in eerste instantie al gedaan. Ik heb Norton nl. geïnstalleerd op een kaal systeem, dus alleen met Windows XP.
 • Als je die foutmelding krijgt kun je dan niet aangeven waar die msvcp70.dll staat? Dus dat je zelf aangeeft waar die dll staat?
 • Kijk eens met "zoeken" hoeveel versies van dat bestand er op je pc aanwezig zijn. Dat kan nog wel eens voor problemen zorgen.

  Waarom installeer je Norton eigenlijk opnieuw als je het al geïnstalleerd had? Heb je een Windows-update gebruikt of een hele installatie gedraaid? En kijk ook eens of de firewall van WindowsXP is geactiveerd en/of er misschien een ander virusprogramma actief is..

  Ik heb ook Windows XP met Systemworks2003 en dat werkt perfect..

  (je hebt toch wel een originele versie hè!? :wink: , anders heb je grote kans dat er een foutje in de kopie zit…)

  succes!
 • nog een ingeving: zet het bestand msvcp70.dll ná de installatie van SystemWorks in de installatie-directory, dus in de Program Files - directory…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.