Vraag & Antwoord

Anders (software)

MSN probleem [pls help!]

7 antwoorden
  • Sinds vanmiddag op mn stageplaats heb ik een heel raar probleem. Ik kan niet meer inloggen op mn msn :-? Ik heb het al geprobeert via een andere acount van een vriend, en die kan wel gewoon inloggen. :-? dit is wat hij zegt als ik me probeer in te loggen: [img:17b93fd426]http://members.lycos.nl/worldnetwork/images/248.jpg[/img:17b93fd426] Snap er echt nix van, hier thuis dacht ik dat hij het wel zou doen aangezien ze daar een LAN hebben, maar we hebben hier thuis ook gewoon een netwerkje en hij doet het hier ook gewoon niet, en geeft die fout ook aan... wat kan er aan de hand zijn? alvast heel erg bedankt.... :(
  • Waarschijnlijk ligt het gewoon weer aan de servers van MSN zelf, je bent in ieder geval niet de enige: [url]http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=174341[/url] [url]http://www.neilturner.me.uk/2004/Mar/20/msn_typo.html[/url]
  • Die mededeling heb ik ook wel eens gehad. Volgens mij ligt dat gewoon aan MSN en niet aan je computer. Probeer het over een paar uurtjes nog eens, misschien dat het dan wel lukt.
  • hmm is goed... ik heb msn al gemailt..mja,..hopelijk doet hij het strx wel, maar waarom kan ik dan wel inloggen op mn andere acount? edit: lama, hij doet het alweer...wat vaag dit zeg?
  • is gewoon aan MSN server gelegen, heb het ook al gehad, geen zorgen over maken ;):)
  • Dan zit er al iemand anders met je account te msn-en.
  • [quote:e40177dc07="Wiep Corbier"]Dan zit er al iemand anders met je account te msn-en.[/quote:e40177dc07] Haha :-?, dat is een geintje neem ik aan?? Ik heb het ook van tijd tot tijd... dan zou ik dus acuut mijn wachtwoord moeten gaan veranderen!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.