Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Ghost image terugzetten

6 antwoorden
  • Bij iemand thuis moet ik de C-Partitie backuppen met behulp van Norton Ghost 2003. Nu is het probleem: Er bevindt zich geen A-drive. Maar stel er is wat mis met Windows en hij komt er niet meer op. Moet het dus een bootable image zijn op CD/DVD Hoe maak ik in Norton Ghost 2003 een bootable image cd?
  • Met een simpele 98 bootdisk en een brandprogramma een bootdisk maken. Ghost.exe zet je dan in de root van die drive, evenals een autoexec.bat bestand met als enige inhoud ghost.exe Als je het mooi wilt maken, laad je ook nog een muis-driver.
  • Sorry verkeerd gelezen. Edit 03.04.04
  • Je kunt hier de benodigde bestanden ophalen,plus uitleg. [url]http://users.pandora.be/satcp/ghostresq01.htm[/url]
  • De laatste link geeft een heel aardige uitleg, maar dan heb je dus alsnog een floppydrive nodig. Je kunt ook werken met een floppy image, en dat bewerken in Winimage, en daarmee een bootcd aanmaken.
  • [quote:abe09356c1]De laatste link geeft een heel aardige uitleg, maar dan heb je dus alsnog een floppydrive nodig.[/quote:abe09356c1] Daar heb je gelijk in,ouwe rot :wink: [quote:abe09356c1]Bij iemand thuis moet ik de C-Partitie backuppen met behulp van Norton Ghost 2003[/quote:abe09356c1] Bij nader inzien,laat het bovenstaande ruimte voor de gedachte dat er misschien meerdere partities zijn. Als dat het geval is,zet dan de ghost.exe in de root van een andere partitie. Start indien mogelijk in Dos op,ga naar de betreffende partitie,start ghost.exe en schrijf die image naar een partitie van je keuze. Greetz.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.