Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hyperinken werken niet in ontvangen e-mails.

8 antwoorden
  • Ik heb de stappen gevolgd die in de knowledge base van Microsoft staan en de registersleutels bijgewerkt, maar toch werken de hyperlinks nog niet in ontvangen e-mails. Voor de rest in mijn computer werken ze wel. Wie weet waar ik de oplossing vind?
  • Kijk even onder de teb extra\opties\beveiligen en dan kijken of 'opslaan of openen van bijlagen die mogelijk een virus bevatten niet toestaan' uitvinken.
  • Helpt niet. Blijft selectief de hyperlinks pakken.
  • oplossingen die mij gisteren nog uit de brand hielpen: Dan neem ik aan dat je de bekende truc met "regsvr32 urlmon.dll" wel al hebt geprobeerd, doch zonder resultaat. Die truc heeft namelijk al velen weer een werkende IE6 opgeleverd. en deze: Ik heb het als volgt opgelost:In outlook express werken mijn LINKS niet meer die per mail werden verzonden. Een oplossing is heel erg moeilijk te vinden en toch zijn er mensen die er last van hebben. Uiteindelijk vond ik een oplossing na heel lang zoeken. Open verkenner en ga naar Extra >>>> open mapopties en ga dan naar "bestandstype". Zoek daar naar: N.V.T. Url Hypertext-Overdrachtsprotocol (en selecteer deze). Ga dan naar "geavanceerd" en kies voor "bewerken". Onderstaande moet in de velden staan: Actie= open Toepassing die wordt gestart voor de actie: "C:\PROGRA~1\INTERN~1\iexplore.exe" -nohome %1 DDE gebruiken aanvinken. DDE-bericht "%1",,-1,0,,,, Toepassing IExplore DDE-opdracht als de toepassing niet is gestart. (dit veld is leeg) Onderwerp WWW_OpenUrl (hier staat als je link niet werkt "system")
  • N.V.T. Url Hypertext-Overdrachtsprotocol staat er bij mij niet in. Wel:(GEEN)Url Hypertext-transfer-protocol. Moet ik die dan hebben?
  • Hierbij heb ik geprobeerd wat je vertelde. Echter het werkt (nog) niet. Als ik op b.v. de link in het mailtje van computertotaal aanklik gaat hij naar "koppeling zoeken". Heb inderdaad alle opties die microsoft aangeeft geprobeerd. Dus ook o.a. urlmon.dll.
  • Opgelost, IExplorer eraf gehaald en opnieuw geinstalleerd. Ook een patch van outlook express, wat ik niet gebruik, uit mijn software lijst weggegooid. Probleem is nu opgelost. Bedankt voor het meedenken!
  • http://www.zdnet.be/help.cfm?page=2&id=17118 Bij mij heeft het geholpen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.