Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan ik 4 software cd's op 1 dvd branden?

Anoniem
Rob The Great
5 antwoorden
 • Hallo ik heb net een nieuw spel gekocht dat op 4 cd's staat (colin mcrae 4)
  Nou hebben wij hier thuis een fijn netwerkje en wil ik het met de andere gaan spelen maar nou is mij vraag kan ik gewoon die 4 cd's even op de harde schijf zetten en branden als 1 dvd, werkt dat of hoe moet dit anders als het uberhaupt al gaat, wil het wel branden (geenvrituele schijven of cds maken dus)

  alvast merci
 • Ik brand weleens meerder progjes op 1 cd. Ook grote programma's zodat bv 3 programma's de cd volmaken. Alles werkt dan wel gewoon. Heb er iig nooi problemen mee gehad. De autorun werkt uiteraard niet. Die verwijder ik ook altijd.

  Wat ik wel doe is dat als bestanden op de originele cd zeg maar in de root staan, dus niet in een mapje maar gewoon 'los' op de cd, dan zet ik dat ook zo op de nieuwe 3-in-1 cd.

  Volgens mij moet dat ook wel dvd's kunnen…..
 • bedankt voor je antwoord maar het gaat mij erom dat hij dus wel de cd's zeg maar afzonderlijk ziet niet dat hij moeilijk gaat doen over doe cd2 erin om te installeren en cd4 om te spelen bijvoorbeeld, is het dan nog steeds mogelijk?
 • [quote:ef0f276ba7]bedankt voor je antwoord maar het gaat mij erom dat hij dus wel de cd's zeg maar afzonderlijk ziet niet dat hij moeilijk gaat doen over doe cd2 erin om te installeren en cd4 om te spelen bijvoorbeeld, is het dan nog steeds mogelijk?[/quote:ef0f276ba7]Toevallig vroeg ik mij dat gisteren ook al af.
  Volgens mij moet dit wel werken, maar dan moet je wel alles in de "root" dir van de dvd mikken. Als je mapjes met CD1/CD2 enz enz gaat maken zal het installeren waarschijnlijk niet goed gaan.
 • ok merci zal het eens probere

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.