Vraag & Antwoord

Anders (software)

2 gebruikers MSN, 1 nieuw, andere stond op auto-aanmelden

Anoniem
sjouwer
3 antwoorden
 • Hello,

  Sinds kort gebruikt ook mijn broer MSN. Nu had ik altijd automatisch aanmelden ingeschakeld. Maar nu mijn broer ook MSN gebruikt, heb ik liever dat ik niet meer automatisch aangemeld wordt. Nu weet ik niet hoe ik dit moet veranderen. Bij opties heb ik gekeken, maar nix bruikbaars gevonden. Dus opnieuw geinstalleerd. Hierna veranderde helemaal nix. Wie weet hoe dit wel moet?!
  Ondertussen heb ik ff (verder) gezocht naar mogelijke oplossingen. Er stond dat je ook via configuratiescherm -> gebruikersaccounts -> netwerkwachtwoorden beheren dit kon veranderen, door de opgeslagen gebruikersnamen te verwijderen. Maar deze kan ik helemaal niet verwijderen. Er staan trouwens drie dingen daar: mijn e-mailadres, mijn broers e-mailadres en Passport.Net\* (Paspoort). Misschien is dat bruikbare info.

  Alvast Bedankt,

  Jantje
 • je eerst afmelden
  dan krijg je een menu te zien voor of aanmelden met huidig account )links boven)
  of in het midden boeven met de melding aanmelden met een ander account
  als je die volgt kan je instellen of ie bij opstarten moet heraanmelden
 • Sorry, maar ik snap um niet helemaal. Ik zie natuurlijk die dingen wel staan, maar hoe bedoel je [quote:683ebfa428]als je die volgt kan je instellen of ie bij opstarten moet heraanmelden[/quote:683ebfa428]. Als ik klik op aanmelden met andere account, kan ik dat andere account als automatisch laten opstarten, maarjah..da's ook weer niet de bedoeling. Graag verduidelijkende uitleg.
  ps: ik heb ondertussen dat je je antwoord typte m'n bericht ietsiepietsie gewijzigd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.