Vraag & Antwoord

Anders (software)

Emule technische vragen

6 antwoorden
  • Ik ben een nieuwe gebruiker van EMule .Ik gebruik nu v04.2e Ik heb het programma na veel zoeken op fora faq's lezen en de geweldige NL handleiding op [URL=http://members.ams.chello.nl/e.vanleeuwen13/faq/index.htm]http://members.ams.chello.nl/e.vanleeuwen13/faq/index.htm[/URL] (!)aardig onder de knie, maar wat ik toch niet helemaal begrijp is het verhaal rondom de 'servers'.. 1. Wat is nu de beste manier om te werk te gaan?Hoe weet ik welke server ik moet kiezen? Dát vat ik nog steeds niet. Aan de namen van servers te zien lijkt de ene server Software aan te bieden en de andere Foto's. Maar ja..dat is ook weer niet consequent zo... 2. Ik begrijp dat je diverse .met bestanden kunt d/l met servers , maar hoe importeer ik die dan in emule? 3. In deze nieuwe versie zit een nieuwe optie , begreep ik die zelf een server pakt, 'KAD' ...klopt dat? Hoe werkt dit? Verder Gaan mijn downloads erg traag en veel komt in een wachtrij. Ik lees overal dat naarmate je meer aanbiedt je 'credits' krijgt, waardoor je download snelheid en hoeveelheid hoger wordt. Maar hoe zit dat nu precies. 4. Wát bepaalt nu precies je credits-toewijzing? Je hoeveelheid aangeboden materiaal, of alleen de daadwerkelijke upload? 5. Werkt dit alleen pér server? Dus als ik nu connected ben met server a en heb daar aardig wat credits opgebouwd en ga over naar B, ben ik ze dan kwijt? 6. Worden de credits 'opgeslagen'? Maw: als ik over een week terugkom, begin ik dan weer bij af of....? IK ben heel benieuwd of iemand dit allemaal weet. dank voor de reacties alvast.
  • Beetje vreemd dat je hier de vragen stelt terwijl ze je daar met raad en daad terzijde staan. Ze hebben er zelfs een forum. link: http://members.ams.chello.nl/e.vanleeuwen13/faq/index.htm Vraag het daar aan de makers. Lijkt me veel verstandiger en vooral sneller.
  • Ik heb hier alles doorgelezen , maar daar staan niet de antwoorden op mijn specifieke vragen.
  • Dat beweer ik ook niet. Ik zeg dat je [u:5d7412fd4e]daar[/u:5d7412fd4e] je vragen beter kunt stellen omdat de makers je graag antwoorden.
  • Dezelfde topic staat daar al dagen op hun forum zonder reactie.
  • [quote:7d4ec5bdab="Henk."]Dezelfde topic staat daar al dagen op hun forum zonder reactie.[/quote:7d4ec5bdab] Ze geven 'het geheim van de smid' niet prijs. Daarbij liggen deze zaken bijzonder complex gegeven de vele variabelen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.