Vraag & Antwoord

Anders (software)

kopiëren en plakken werkt niet meer goed

3 antwoorden
  • Sinds enkele dagen werkt op mijn WinXP computer het kopiëren en plakken niet meer goed. Ik gebruik de menuopties, soms de sneltoetsen en soms de contextmenu's. Soms werkt een combinatie wel en soms weer niet. Er is niet echt een peil op te trekken. Het onderdeel Plakken is wanneer het niet werkt ook uitgeschakeld als of er niets te plakken valt. Terwijl er toch altijd nog iets van een vorige kopiëeractie in het geheugen moet staan. Al met al werkt het maar rommelig en dat is reuze irritant. Iemand een idee wat er aan de hand is?
  • a) Wat probeer je dan te plakken ? Vanwaar heb je dat gekopieerd ? b) Probeer je wel te kopieren en plakken, en niet knippen en plakken, want dat kan natuurlijk maar 1x en niet eindeloos, want dan zou het kopieren en plakken zijn :roll: :wink: Mvg, Lodyx
  • Nee het gaat echt om kopiëren. En wel van tekst om precies te zien. Maar ook met het kopiëren van bestanden gaat het wel eens mis. Ik krijg nu ook vaak als ik tekst wil plakken het pad van een bestand te zien dat ik het laatst gekopieerd heb in de verkenner. Een paar keer later gaat het weer zoals het moet en kan ik mijn tekst in het kladblok, word, frontpage etc etc gewoon weer plakken. Ik dacht even dat het kopiëren niet werkte buiten een programma zelf om maar dat is ook niet juist is net gebleken. Tekst kopiëren van één Word-doc naar een ander gaat ook vaak mis. Het eerder genoemde verhaal uit mijn vraag blijft zich dus herhalen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.