Vraag & Antwoord

Anders (software)

QuickTime wil niet spelen

8 antwoorden
  • Na een format c: ben ik dus bezig met al mijn software terug te installeren. Deze week heb ik de laatste versie van QT afgehaald 6.5.1 NL Nu heb ik daar een groot probleem mee : als ik een filmpje op het internet wil bekijken heb ik alleen maar geluid en geen beeld. (Bv de filmpjes op [url]http://www.easports.com/games/nbalive2004/home.jsp[/url]) Met offline filmpjes (*.mov) is het nog erger gesteld : sommige kan ik afspelen en andere dan weer niet. Bij de deze die ik niet kan afspelen komt [url=http://home.scarlet.be/~louagep/ct/qt.jpg]deze[/url] melding. Weet er iemand raad om de boel weer draaiend te krijgen? Alvast bedankt voor jullie reacties! (Ahja, voor de format c: ging alles perfect, zelfs die *.mov filmpjes op mijn HD)
  • welke windowsversie heb je??? als het al een wat oudere versie is kunnen er misschien conflicten zijn met de nieuwste quick-time heb je nog een backup van je oudere qt??? misschien dan deze nog eens proberen groetjes Radlab
  • WinXP Professional P4 2,66ghz 512 MB RAM Driver van de grafische kaart is sis m_650. Zoals ik al zei, voor de format ging het wel.
  • ik heb wel begrepen dat QT voor de fomat/c wel speelde maar was dat ook de niewste versie??? zo niet dan zou je eens een oudere versie moeten proberen. als dat niet helpt weet ik het ook niet groetjes Radlab
  • Ik meen mij te herinneren dat ik ook al de laatste versie had. Mss niet exact de 6.5.1 dat weet ik niet meer precies. Heb juist een testje uitgevoerd : op een Win98 machine draait het wel en een vriend met WinXP heeft het ook geinstalleerd en heeft geen problemen. Ik vind het toch een raar zaakje :-?
  • wat gebeurt er als je op doorgaan klikt?
  • Dan hangt ie. Geluid gaat nog even door, maar niet lang. Het beeld komt in geen enkel geval.
  • als je windows update eens doet? bovenaan in start alle programmas kan je hem aanklikken

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.