Vraag & Antwoord

Anders (software)

Muis hapert...

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Beetje vaag, heb het sinds vandaag en heb niks verandert ofzo.

  Ik ging vanmorgen beetje gamen (CS) en ik merkte dat m'n muis af en toe haperde, hij bleef elke keer een stukje hangen. Blies es in de lens, maakte em schoon met een wattenstaafje maar dat deed niet veel.

  Ook binnen Windows deed hij het af en toe maar in mindere mate, toen ging ik Enemy Territory spelen en dat was echt niet meer te doen, hij bleef echt grote stukken hangen en was nauwelijks nog vloeiend rond te krijgen.

  Ik heb geen MouseWare drivers geinstalleerd ofzo.

  Muis: Logitech MX500 op USB
  OS: WinXP Prof

  ***Update***
  Ik merk dat het is wanneer m'n PC echt aan het werk moet. Ik startte zojuist Pinnacle Studio en toen merkte ik het heel erg. Ook bij andere zware programma's heeft ie dit. :-?
 • Zo te zien is het een optical..misschien moet je opnieuw kanaal kiezen? Zie handleiding van je muis hoe je dat moet doen.
 • Dat geldt toch alleen voor draadloze muizen?
 • :oops: erh ja..da's waar..woops..Ik heb zelf een #&$&^$# draadloze muis die dat wel eens heeft…vandaar hehe :lol:
 • [quote:06155d302c="Boerke87"]Ik heb geen MouseWare drivers geinstalleerd ofzo.[/quote:06155d302c]Misschien zit 'm daar juist de kneep. Wat doet ie als je die installeerd? Op wat voor ondergrond werk je? Is er toch geen proces op de achtergrond dat veel CPU tijd vraagt? En kun je wisselen van USB poort of liever controller?
 • Gewisseld van USB poort, ik denk niet meteen van controller, want bij m'n mobo (Gigabyte 7VAX) zat zo'n uitbreidbracket voor USB2.0 poorten, heb ik em nu in zitten. Geen verschil.

  M'n ondergrond zal het niet zijn…een Steelpad 4D.

  Ook geen extra processen, dat merk ik ook niet tijdens het gamen ofzo dat de PC trager is. Alleen de muis. :-?
 • Mmm, ik zit dan eerder te denken aan een kabelbreuk of iets dergelijks. Kun je die muis testen op een ander systeem? En kun je ook een andere USB muis op je eigen PC testen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.