Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word probleem

Anoniem
Wim Sturkenboom
2 antwoorden
  • Ik gebruik Office 2000 en W98SE. Ik heb een merkwaardig probleem met Word. Als ik het lettertype groter of kleiner wil maken, of vet dan verschijnt er minutenlang het zandlopertje in het scherm. Na een tijdje is vervolgens de hele tekst vet en niet alleen de tekst die ik selekteerde.

    Druk ik vervolgens op Ctrl-Z om alles weer ongedaan te maken dan krijg ik weer minutenlang het zandlopertje te zien. Soms knalt Word er gewoon uit en meld na opnieuw openen laconiek dat het bestand waar zojuist aan gewerkt is een alleen lezen bestand is. Remedie: opnieuw opstarten

    Het bovenstaande fenomeen treedt alleen op als je tekst selekteert vanaf het begin van een zin. Als je tekst midden in een zin, of vanaf de tweede letter of maakt niet uit waarvanaf, dan gaat alles zo als het zou moeten gaan.

    Ook worden de Word-bestanden achterlijk groot: 169 Mb voor een documentje van 20 pagina's met zo hier en daar een klein plaatje erin.

    Heeft iemand dit eerder meegemaakt? Want jullie zullen begrijpen dat dit merkwaardige verschijnsel veel ergernis met zich meebrengt.
  • ik snap er niks van ik zou contact opnemen met microsoft

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.