Vraag & Antwoord

Anders (software)

Instalatie problemen met Visual Studio .NET 2003

Anoniem
Wim Sturkenboom
1 antwoord
 • Hoi,

  Ik heb sinds gisteren Visual Studio .NET 2003. Bij het instaleren kwam ik een heel vreemd probleem tegen… Ik heb eerst VS 6 verwijdert van mijn computer. Daarna heb ik geprobeerd VS 2003 te instaleren, waarbij ik eerst een paar vereiste onderdelen moest instaleren (stap 1) voordat ik daadwerklijk met het instaleren van Visual Studio (stap 2) kon beginnen.

  Stap 1 ging goed, maar bij stap 2 ging het mis. Ik krijg als de status balk op zo'n 15% zit een melding dat ik de DVD in de drive moet doen. Die zit er natuurlijk gewoon in, maar hij pakt hem niet. Ik kan alleen op ok of cancel drukken, ok heeft geen effect want je krijgt dezelfde foutmelding meteen weer en cancel sluit de instalatie af… Niet echt de bedoeling.

  Nou dacht ik in eerste instantie dat dit kwam doordat ik VS 6 op mijn computer heb gehad (zulke dingen heb je wel vaker met verschillende versies van een programma). Of anders misschien omdat ik 2 DVD-spelers heb en er naar de verkeerde speler werd gekeken.

  Maar toen ik de instalatie uitvoerde op mijn laptop waarop ik net een schone instalatie van windows had gedaan kreeg ik hetzelfde probleem, en er zit maar 1 dvd-speler in de laptop. Dus dit kon het allemaal niet zijn.

  Het gekke is dat het instaleren via het netwerk (de dvd-speler op mijn computer gedeeld) wel werkt… Alleen duurt dit nogal lang, want ik heb een draadloos netwerk… Dat schiet dus niet op.

  Heeft iemand enig idee waar dit probleem vandaan komt en hoe het is op te lossen?

  Adios,
  El Loco

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.