Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Downloaden van Nieuwsgroepen

None
6 antwoorden
 • Heb zojuist een zootje bestanden neergeladen via Grab-it. De bestanden hebben extensies .001 t/m 0.33, p.01 t/m p04, par, sfv en nfo. Hoe krijg ik die dingen nou aan elkaar geregen? Ik heb wel ervaring met rar en par bestanden maar deze dingen, die ongetwijfeld onderdeel zijn van een image, krijg ik niet aan elkaar. Of werkt dit anders?
 • Vanuit Winrar 001 openen.
 • En als dat niet werkt, dit proberen.
 • Oef, wat simpel! :oops: Dit werkt in ieder geval. Dank!!
  Echter, nu pak ik de bestanden uit en krijg ik vele meldingen van beschadigde volumes. Uiteindelijk komt de melding CRC niet correct en is er dus geen iso bestand gemaakt.
  Nu moet ik dus iets doen met Quickpar. Ik heb de bestanden p.01 t/m p.04 en een .par. Ik open die par en en na enige tijd van rekenen is het resultaat dat ik blijkbaar nog 6 bestanden meer nodig heb. Bovenin de lijst zie ik de herstelbestanden p01 t/m p04 weer staan waarbij achter p01, p03 en p04 staat dat ze Goed zijn en p02 is incompleet. Wat moet ik nu doen?
 • Je moet op een 1 of andere manier of meer hele goede bestanden downloaden of je moet meer par bestanden downloaden om te repareren. Als je de par (=reparatie) bestanden er gewoon bij heb staan dan zal Quickpar deze automatisch zien en gebruiken om te repareren. Maar als Quickpar niet aangeeft dat hij kan repareren dan heeft hij te weinig om te kunnen repareren.
 • OK, het helpt om de bestanden die Quickpar of FSraid aangeeft als corrupt opnieuw te downloaden. Dus dat probleem is opgelost. Iedereen hartelijk dank voor de reakties.
  Nu heb ik weer problemen met WinRar maar daar ga ik een nieuwe vraag voor opzetten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.