Vraag & Antwoord

Anders (software)

faq vraag standaart prog's van win. verwijderen

Anoniem
pascal7
2 antwoorden
  • ik heb gelezen dat de faq verandert is:
    22. Q: Hoe verwijder ik programma's van windows, die ik eigenlijk niet wil, maar niet in de lijst voorkomen en automatisch zijn meegeinstalleerd. (zoals Windows Messenger, Windows Mediaplayer etc.)
    A: Zoek naar het bestandje SYSOC.INF en zoek naar de regel met die software. Haal daar HIDE weg tussen de komma's erachter en hij verschijnt in de lijst met windows-opties, zo kan je de software zonder problemen verwijderen. Ook is het mogelijk om met bewerken->vervangen alle "hide"-labels weg te halen.


    ik heb gezocht (start,zoeken,zoeken naar alle bestanden en mappen) maar ik kan nergens het bestandje SYSOC.INF vinden ik heb al alle variaaties geprobeert dus mijn vraag is waar staat dat bestandje in win. xp pro. vinden? (het is eigenlijk een belachelijke vraag maar toch)het is wel heel handig is eindelijk van alle troep af die windows erbijlevert
  • Sysoc.inf staat in C:\Windows\Inf. Echter, Inf is een verborgen map. Je moet dus 'Verborgen bestanden en mappen weergeven' hebben ingeschakeld. Dit doe je door in de verkenner naar menu [b:3909066e77]Extra[/b:3909066e77] - [b:3909066e77]Mapopties[/b:3909066e77] te gaan en vervolgens naar tabblad [b:3909066e77]Weergave[/b:3909066e77].

    Misschien aardig om toe te voegen aan de FAQ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.