Vraag & Antwoord

Anders (software)

tijd bug in phpbb2 icm met server

4 antwoorden
  • Beste mensen, Mijn PhpBB2 forum heb ik op een nieuwe server gezet. Nu was het forum actief voordat ik de tijdinstellingen goed had. Het forum loopt in tijd 1 dag voor, zo staat de server. Nadat ik de tijd van de server een dag terugzette komt het volgende bericht na het posten: "U kan niet zo snel achter elkaar een bericht plaatsen" Een dergelijke 'time-bug' ben ik nog nooit tegengekomen. Mijn vraag is: - om de tijd goed in te stellen kan ik een dag niet posten. Hoe los ik dat op? d.
  • Bij gewoon phpBB kun je de "flood interval" instellen, misschien als je daar 0 neerzet dat het werkt. En anders kun je een negatieve waarde proberen van -86400 wat het aantal seconden voor een hele dag is.
  • het probleem is dat door de foutieve tijd mensen al op 7 juli gepost hebben terwijl het 5 juli is nu zet ik de dag terug naar 5juli en ik krijg de foutmelding dat ik niet zo snel achter elkaar kan posten. logisch; phpbb denkt bij iedere poging die ik doe dat er net gepost is. ik zal dus 2 dagen niet moeten posten om alle postdata voorbij tegaan. maar dat kan toch niet? k zal dus het forum op twee dagen terug moeten zetten in het configuratiescherm? haha. dan is er een probleem. die flood interval gaat mar tot en met 3 cijfers achter de '- ' d. d.
  • probleem opgelost. 22 berichten waren NA 5 juli 10.30 uur geplaatst. deze zijn verwijderd. nu loopt hij weer als een zonnetje. om trouwens de flood interval te omzeilen kreeg ik de volgende code van FlorisD van webmastercity.nl [code:1:79c94c3754]OPEN forum/includes/functions_post.php ZOEK naar: Code: if (intval($row['last_post_time']) > 0 && ($current_time - intval($row['last_post_time'])) < intval($board_config['flood_interval'])) VERANDER dit in: Code: if (intval($row['last_post_time']) > 0 && ($current_time - intval($row['last_post_time'])) < intval($board_config['flood_interval']) && ($row['last_post_time'] < $current_time)) SLUIT dit bestand Bovenstaande zou moeten werken de flood-beveiliging tijdelijk te omzeilen. [/code:1:79c94c3754] misschien handig voor wie het ooit zoekt. ik heb hem overigens niet gebruikt. d.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.