Vraag & Antwoord

Anders (software)

Game kan dit hier?

5 antwoorden
  • ff vraag over en game IK weet niet of het hier past maar het gaat niet om de game maar om het starten!! Iemand heeft gta:vice city op zijn pas nieuwe computer geinstalleerd! dit zijn zijn specs ABIT IC7-max-3 (moederboard) Intel pentium 4 2,8GHZ (1mb L2 cache) 1024 MB DDR (pc3200) 400Mhz memory (two banks) ASUS 9570 TD (128MB DDR) Hitachi SATA 160GB (2 partitions, 30GB and 125GB) Sound on-board (IC7MAX3) Zijn p.c is dus een zonnetje maare! hij doet het niet,het spel heeft maximaal 64 m b video kaart nodig en 800 mhz! Hij zit hier ruim over dus weet iemand hoe hij het wel aan de gang krijgt? Mischien kan he tniet hier op het forum gevraagd worden nouja jammer dan!
  • Dat kan hier prima gevraagd worden, maar er is wel wat meer info nodig. Komt er een foutmelding, welk OS, legale versie, DirectX versie etc etc.
  • Legale versie win xp home direct x 9 als je dat wilt weten Nou geen fout melding je klikt het aan en hij gaat geewoon niet in het begin wel! Maar dan duurde het heel lang voordat ie laade Ik vind dit vreem ik heb een 1,7 gig en een iets nieuwre video kaart en dat loop ook goed! En dat niet raar Wat wil je nog meer weten!?
  • Ik bedoelde meer een legale versie van gta, staat er niks in de eventviewer?
  • Ja legeale versie En hij heeft vanalles al geprobeerd! Te mailen enzo naar de makers meja!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.