Vraag & Antwoord

Anders (software)

Test gezocht belastingaangifte cdrom

Anoniem
J. de Boer
5 antwoorden
 • Als mijn geheugen me niet in de steek laat moet er ook dit jaar een test zijn geweest van de bekende belastingaangifte cdroms. De vraag in welk blad en nummer?

  Mocht iemand het hebben, zou je dan de conclusies kunnen plaatsen? Het gaat dan met name om Kluwer. Degene voor wie ik het navraag heeft nu Elsevier en die hebben maar eens besloten een limiet in te stellen van 50 aangiftes.
 • [quote:dc81eaf80b="martwout"]Als mijn geheugen me niet in de steek laat moet er ook dit jaar een test zijn geweest van de bekende belastingaangifte cdroms. De vraag in welk blad en nummer?

  Mocht iemand het hebben, zou je dan de conclusies kunnen plaatsen? Het gaat dan met name om Kluwer. Degene voor wie ik het navraag heeft nu Elsevier en die hebben maar eens besloten een limiet in te stellen van 50 aangiftes.[/quote:dc81eaf80b]
  Die 50 aangiftes klopt, maar je kan op fileniveau een aantal aangiftes in een andere folder plaatsen waardoor je meer aangiftes kwijt kan (dus in pricipe ongelimiteerd).
 • Er werd aangegeven dat de cd rom van de belastingdienst al gewoon voldeed en dat je die van kluwer of elsevier niet nodig hebt.
 • ik gebruikte de cdrom van de consumentenbond.
  daarop het prog van de fiscus met een extra helpfunctie.
  ik dacht dat je het prog van de fiscus voor een onbeperkt aantal identiteiten kunt gebruiken.
 • Waarom betalen als het ook (en goed) voor niks kan. Heb jaren lang de Elsevier diskette/Cd-rom gekocht maar voor mijn -betrekkelijk- eenvoudige aangifte voldoet het program van de belastingdienst uitstekend. Ik heb de progrmma's ook 'naast elkaar' uitgeprobeerd en ben tot de conclusie gekomen dat o.a Elsevier steeds 'moeilijker' wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.