Vraag & Antwoord

Anders (software)

organiseren pictogrammen op buroblad

6 antwoorden
  • Pictogrammen op je buroblad zijn handig.. Maar als het er teveel worden raak ik soms het overzicht kwijt. Ik organiseer ze daarom per groep en lijn ze uit op het raster. Door een verkeerde klik -> rechtsklikken en per ongeluk "automatisch schikken" ipv "uitlijnen op raster" ligt alles weer door elkaar...<<GRRRRRR>> Er zal vast wel een softwarepakketje bestaan dat een soort backup maakt en je een soort "post-it" bij een groepje iconen kunt plaatsen. Ik heb zoeits ooit gezien bij een uitzendkracht bij ons op kantoor...maar geen idee meer hoe dat pakketje heette... Wie o wie weet van het bestaan van zoiets en waar ik het kan downloaden/kopen. Groeten Trudie
  • Met het programma IconSaver kun je de positie van je pictogrammen opslaan en terughalen. Kijk op [url]http://www.iconsaver.com[/url]. Het kost bijna niets.
  • bedankt..zal er naar kijken...maar hier kan je dus niet van die "post-its" mee plakken?? Trudie
  • [quote:d7d77f705c="Trudie"]bedankt..zal er naar kijken...maar hier kan je dus niet van die "post-its" mee plakken?? Trudie[/quote:d7d77f705c] Nee. Maar ik heb wel ooit zo'n programma gezien en misschien ook zelf gehad. Ik zal eens kijken. Als ik erachter kom welk programma dat is, zal ik het hier ff posten.
  • Het programma wat ik had heet Note-It. Je kunt het downloaden op [url]http://www.snapfiles.com/get/noteit.html[/url]. Maar er zijn ongetwijfeld nog meer programma's te vinden.
  • hier vind je alles freeware http://www.cygho.nl/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.