Vraag & Antwoord

Anders (software)

Remote control/desktop

Anoniem
Yoohan
3 antwoorden
 • Ik ben al enige tijd bezig met een remote control programma: eMando RC (voor meer informatie zie hier). Ik heb al verschillende andere remote control programma's bekeken, zoals VNC en pcAnywhere. Ik vind mijn creatie al deels beter, maar het gaat erom wat de gebruiker belangrijk vindt.

  Wat is jullie ervaring met remote control en wat vinden jullie belangrijk?
  Dus bijvoorbeeld:
  - Snelheid
  - Veiligheid
  - Opties
  - …

  Alvast bedankt. Ik kan zo mijn programma aanpassen en dingen versterken wat de gebruiker belangrijk vindt.
 • Als niemand je feedback wil geven doe ik het wel ;)

  Ik heb het even uitgeprobeerd. Ziet er leuk uit. Probleem was dat ik het niet echt goed begreep. Je kan exe bestanden maken, maar wat je er mee moet doen… geen idee. Dus duidelijkheid is iig belangrijk. Ik kreeg het uiteindelijk wel ff aan de praat.

  Ik gebruik zelf VNC regelmatig. Voordeel van VNC tov van jouw programma is dat je direct controle hebt over het systeem, dat zit er (zover ik kon zien) bij jouw programma niet in. Ik denk ook dat je je beter kunt concentreren op veiligheid dan op snelheid. Snelheid is belangrijker bij de programma's waar je direct controle hebt over het systeem.

  Verder houd ik er van dat een programma lekker flexibel is, dus veel drag 'n drop mogelijkheden enzo. Ik moet wel zeggen dat ik de file transfer mogelijkheid niet uitgeprobeerd heb.

  Het programma ziet er verder zeer goed uit, veel informatie, erg knap gemaakt.
 • ah, top onderwerp.

  ik maak veel gebruik van VNC, maar wat ik mis is een goed login functie vanaf het web. VNC is niet veilig genoeg. Opties:

  - https
  - meerdere gebruikersnamen
  - ctrl+alt+del knop functie (makkelijker)
  - resolutie past zich aan aan de grote van de browser

  d.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.