Vraag & Antwoord

Anders (software)

email van verschillende accounts in verschillende inboxen

Anoniem
AmezorC
4 antwoorden
 • Hoi allemaal,

  Ik zit met een probleempje waar ik niet uit kom. Ik gebruikte vroeger Outlook 2000, waarbij automatisch de mail van elke email account in een eigen inbox terecht kwam. Nu ben ik overgestapt op Outlook 2003, maar nu komt alle mail in dezelfde inbox terecht. (Hotmail accounts krijgen nog wel een eigen inbox.)

  Via Tools –> Email accounts en dan "view or change existing email accounts" kun je wel de aflever locatie instellen, maar niet per account. Ik heb een nieuwe pst folder aangemaakt voor mijn 2e account, maar als ik voor account 2 de instelling verander naar mijn nieuwe pst folder, verandert de instelling van account 1 ook!

  Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?

  Groeten,
  El Loco
 • ik heb ff bij Outlook Express gekeken omdat ik outlook 2003 niet heb geinstalleerd, maar kun je daar ook onder bestand in het menu naar identiteit.
  Zo ja dan kun je daar een andere identiteit per account instellen en dan switchen tussen verschillende identiteiten met verschillende mappen.
 • En als je nu op de eerste inbox
  (waar nu alles in terechtkomt)
  een "rule" aanmaakt die alles
  wat gericht is aan je andere account
  "doorstuurt/verplaatst" naar de andere inbox ?
 • Ten eerste allebei bedankt voor jullie antwoord.

  Ik kan in outlook 2003 niets vinden over indentiteiten, niet in het menu bestand (file) of in een ander menu. Dat werkt dus helaas niet voor mij. Ik vind het trouwens vreemd dat het niet meteen zo werkt…

  Ik kan natuurlijk wel met rules gaan werken, maar dat werkt alleen maar voor de mail. En ik heb ondertussen 7 verschillende pop3 mail accounts (prive en van mijn werk), dus dat worden erg veel rules voor zowel ingaande als uitgaande post! Maar ik wil ook gescheiden notes, tasks, kalenders en contacts…

  Volgens mij moet het mogelijk zijn om gewoon voor elk account een eigen pst file te gebruiken, waardoor alles gescheiden wordt. Maar hoe?

  El Loco

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.