Vraag & Antwoord

Anders (software)

MS Office Word

Anoniem
leovr
2 antwoorden
 • Probleempje. Ik weet niet of dit direct op dit forum hoort maar ik heb het probleem alleen bij [b:bd6cbd29d1]MS Word van Office 2000[/b:bd6cbd29d1] dus vandaar.

  Als ik een document open van mijn [b:bd6cbd29d1]2e harde schijf[/b:bd6cbd29d1] kan ik doorgaans een minuut of 10 werken en dan hoor ik een soort [b:bd6cbd29d1]alarmbel[/b:bd6cbd29d1] gaan (tuut-tuut-tuut, zoiets) en dan [b:bd6cbd29d1]complete system shut-down[/b:bd6cbd29d1]. :cry: Het duurt daarna weer enige minuten voordat ik het systeem kan opstarten anders weer bellen en shut-down.
  Het gebeurt alleen [i:bd6cbd29d1]als ik Word werk en dus met geen enkele andere toepassing[/i:bd6cbd29d1]. En ook alleen als ik een document open van mijn 2e harde schijf dus niet van de eerste waarop Windows XP draait en mijn andere software is geïnstalleerd. Ik vind het lastig want ik wil die andere harde schijf eigenlijk als netwerk en data schijf gebruiken en dus niet steeds documenten moeten verplaatsen om er mee te kunnen werken.
  O ja, nog een ander detail. Als ik hetzelfde document op die schijf open op een van de andere computers in het netwerk gaat het wel goed (beide pc's blijven draaien). :-?

  Iemand enig idee wat dit kan veroorzaken en wat ik er aan kan doen? Wordt er iets te heet of zo en wat kan ik er aan doen. De harde schijven hebben voldoende ruimte van elkaar en ze lijken ook niet te heet te worden (wel warm, maar je kunt ze gewoon aanraken zonder je te branden).[i:bd6cbd29d1][/i:bd6cbd29d1]
 • Herbenoem je Normal.dot eens, en start Word opnieuw.

  Je kunt ook als je, tenminste geen nieuwe sjablonen gemaakt hebt, Normal .dot verwijderen en dan Word opnieuw starten.

  Als je zelf Sjablonen gemaakt hebt, zorg dan eerst dat je ze als gewoon document opslaat.
  Naderhand kun je ze weer als Sjabloon opslaan.

  Je kunt ook nog via de Start-Software, Office repareren of opnieuw instaleren.

  Misschien word hiermee je probleem opgelost!

  Lucia

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.