Vraag & Antwoord

Anders (software)

Apache.exe heeft het begeven en geeft cryptische errors

Anoniem
mosymuis
1 antwoord
 • Ik ben nu al een tijd bezig aan een nieuw PHP systeem, maar nu loop ik vast op een onverklaarbaar en zeer irritant probleem. Bij de minste of geringste nieuwe stukjes code crasht Apache.exe bij het laden van de PHP pagina, waarop de browser (Moz, IE, Fox..) meldt dat de pagina niet gevonden kan worden. Dit probleem heb ik al elders op het web [u:914fa30cdf]gevonden[/u:914fa30cdf], maar helaas zonder verklarend antwoord erbij.

  Dit gebeurt soms wanneer het syntax of MySQL fouten betreft, maar ook wanneer functies als stripslashes() worden aangeroepen, en in het meest recente geval wanneer een in_array() functie FALSE teruggeeft. Onmogelijk dus om mee te werken.

  Het vreemde is dat dit pas sinds twee dagen geleden is begonnen, hiervoor heeft mijn lokale webserver het vele maanden voorbeeldig gedaan. De laatste week zijn er verder geen vreemde dingen aan de PC gebeurd, en heb ik ook geen nieuwe software geinstalleerd. Ik gebruik een PHPerl 2.3.1 installatie (gecombineerde install van Apache, PHP, MySQL enz.), welke ik sinds het probleem al eens geherinstalleerd heb. Nu heb ik dat eraf gegooid en FoxServ geprobeerd, waarbij ik dezelfde error al krijg bij het benaderen van phpMyAdmin. Het kan hem dus bijna niet zitten in de gebruikte software, eerder een probleem in Windows zelf?

  [code:1:914fa30cdf]Apache.exe
  The exception unknown software exception 0xc00000fd) occurred in the application at location 0x7c57aafc[/code:1:914fa30cdf]
  Weet iemand waardoor dit komt, en of het op te lossen is zonder een nieuwe Windows installatie?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.