Vraag & Antwoord

Anders (software)

MS Outlook 2003 - berichten automatisch downloaden

3 antwoorden
  • -geen antwoord op vraag gevonden na zoekopdracht- Sinds kort maak ik gebruik van Microsoft Office Outlook (dus géén Express) en ik kan er maar niet achterkomen wat ik moet doen om ervoor te zorgen dat berichten niet automatisch worden gedownload door Outlook. Oftewel, ik mis de opties die in Outlook Express wel worden gegeven waar je kan aangeven of de berichten direct gedownload moeten worden. Is deze functie überhaupt aanwezig in Microsoft Office Outlook en zo ja, waar? Of is er een andere mogelijkheid? Alvast heel erg bedankt voor de hulp!
  • Nou dan ga je naar: Extra > Opties > Emailinstellingen > Verzenden/Ontvangen. Daar is vermoedelijk maar 1 groepsinstelling actief, en voor een online en offline situatie. En daar kun je het regelen, wijst zichzelf wel. groetjes Edmond
  • [quote:a94e6a9179="Edmond Varwijk"]Nou dan ga je naar: Extra > Opties > Emailinstellingen > Verzenden/Ontvangen. Daar is vermoedelijk maar 1 groepsinstelling actief, en voor een online en offline situatie. En daar kun je het regelen, wijst zichzelf wel. groetjes Edmond[/quote:a94e6a9179] perfect dankjewel!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.