Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox bookmarks-abc

None
13 antwoorden
 • Heb nog maar net firefox geinstalleerd. Als je op 'bokkmarks' klikt dan komen die bookmarks niet op abc-volgorde. Via de 2e optie 'manege bookmarks' kun je ze WEL op abc krijgen, maar het is niet handig omdat je ze dan niet zo snel beschikbaar hebt. Weet iemand een mogelijkheid om die dingen meteen op abc te krijgen ?
  opamax
 • Bij Internet Explorer staan ze toch ook niet op abc-volgorde :-?
 • [quote:5fdebfc6d5="BelgiumBoy_007"]Bij Internet Explorer staan ze toch ook niet op abc-volgorde :-?[/quote:5fdebfc6d5]
  Jazeker, althans te arrangeren.
  opamax
 • Daar is een speciale extensie voor 'sort bookmarks', te vinden op deze pagina.
  http://update.mozilla.org/extensions/authorprofiles.php?id=22
 • [quote:7d939feab8="gerben"]Daar is een speciale extensie voor 'sort bookmarks', te vinden op deze pagina.
  http://update.mozilla.org/extensions/authorprofiles.php?id=22[/quote:7d939feab8]Dank je wel. Heb dat gedaan, maar zie het nog niet in prog. Hoe te activeren. ?
  opamax
 • Heb je je browser wel opnieuw opgestart?
 • Inderdaad eens opnieuw opstarten, en dan menu Bookmarks, Sort Bookmarks.
 • [quote:204a5d28f5="gerben"]Inderdaad eens opnieuw opstarten, en dan menu Bookmarks, Sort Bookmarks.[/quote:204a5d28f5]Jammer, maar die optie zie ik niet. In menu Bookmarks heb ik slecht 2 opties: 'Bookmark this page' en 'manage bookmarks' . Hoe zou dat kunnen ?
  opamax
 • Vreemd. Welke versie van Firefox heb je? Kijk eens bij options, of extensies wel geinstalleerd mogen worden.
 • Staat je extensie wel bij Tools > Extensions (0.9.x) of Tools > Options > Extensions (-0.8 ).

  Zo niet, krijg je wel een melding om een extensie te installeren? Ook niet kijk dan, net zoals Gerben zegt, bij Tools > Options > Advanced > Software Update of 'Allow websites to install software' aangevinkt staat.

  Kun je trouwens wel andere extensies installeren??
 • Die file 'sort bookmarks' staat zowel in de dir 'Firefox' als de sub-dir 'extensions'. Doe ik in het prog >tools >extensions dan zie ik in een klein schermpje NIET de 'sort bookmarks' maar WEL de file:
  'DOM Inspector. A powerful tool for viewing and manipulation documents.
  Joe Hewitt.'
  Is er een andere manier om sie 'sort' te activeren ?
  opamax
 • Als het goed is kun je gelijk Sort Bookmarks zien als je onder Bookmarks kijkt. Daarom even nog een keer het stappenplan hoe het moet gaan als er geen problemen optreden:

  *Ga naar http://update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=51&vid=54&category= en klik op 'Install Now'
  *Dan krijg je als het goed is een scherm te zien met als titel 'Software installation'.
  *Klik op 'install now' (na 3 seconden pas klikbaar)
  *De extensiemanager verschijnt en de extensie wordt geïnstalleerd, na afloop geeft de vermelding van de extensie in de extensie manager aan dat de extensie geïnstaleerd is, maar dat FF opnieuw opgestart moet worden om hem te gebruiken
  *Na een herstart zie je hem normaal staan in de extensiemanager (waarschijnlijk onderaan) en kun je de opties bereiken. Daarnaast onder Bookmarks een extra item om te sorteren.

  Kun je de onderstaande vragen beantwoorden in je volgende post:
  - Tot welke stap gaat het hetzelfde als het bovenstaande?
  - Kun je wel andere extensies installeren of heb je dezelfde problemen?

  Als je geen enkele extensie kunt installeren, moet je een nieuw Firefox profiel aanmaken. Dit doe je door firefox op te starten met de optie -p erachter en dan op 'Create Profile' oid te kliken en de stappen te volgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je oude profiel een beetje beschadigd is geraakt.

  En over die dom inspector. Dat is een extra tool waar je tijdens de setup voor kunt kiezen om die te installeren (via de custum installatie). Hij verschijnt echter nog wel in de extensiemanager (ook als je hem niet geïnstalleerd hebt..). Met FF 1.0 (RC1) of een nightly build is hij niet meer zichtbaar in de extensiemanager, dus kan dat geen verwarring meer opleveren.
 • Veel overbodige dingen gedaan. Op de site EENMAAL LINKS klikken en dan kun je installeren. Is inmiddels gedaan. Werkt prima.
  Veel dank voor tijd en werk.
  opamax

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.