Vraag & Antwoord

Anders (software)

prullenbak leegmaken ?

Anoniem
Jank
6 antwoorden
 • Als ik de prullenbak open (windows XP)bevind er zich niets in, alhoewel in het pictogram word weergegeven dat er zich iets in de prullenbak bevind.
  Wanneer ik nu klik op prullenbak leegmaken , krijg ik de melding "weet u zeker dat u WINDOWS wilt verwijderen" :-? :-? wat moet ik hier nu mee ?
 • Staat dus kennelijk een map in die Windows heet…
  Je kan eens kijken in een DOS-box wat er in staat:

  Ga naar start > uitvoeren > cmd (enter)
  Typ: cd\recycler (enter)
  Typ: dir (enter)

  Als het goed is zie je nu een map Windows staan. Zo nee, run dan eens scandisk.
 • in dos is ook niets te vinden :-? en scandisk heeft ook niets opgeleverd , maar door terug te herstarten is het nu wel verwijderd :D kheb nu alleen een prob met verbinding te maken met internet, nu moet ik eerst de firewall (sygate) uitschakelen anders krijg ik geen verbinding . Dit prob had ik voordat ik terug opstartte niet , hoe kan ik dit terug herstellen :roll: :roll:
 • Probeer eens je firewall te de-installeren, en dan opnieuw.
 • Onder WIN 98 SE overkomt mij dit prullenbakprobleem ook wel eens en na opnieuw opstarten is prullenbakicoon weer zoals die behoort te zijn bij een lege prullenbak. Ik kan mij niet voor de geest halen of ik wel eens ben geconfronteerd met de melding, dat Widows in de prullenbak zit, als het mij weer eens overkomt, zal ik daar toch eens op letten.
 • alls werkt weer normaal (voorlopig) :roll: :lol:
  maarre hoe komt die Windows eigenlijk in de prullenbak ??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.