Vraag & Antwoord

Anders (software)

Picture It is kaal geworden

5 antwoorden
  • Op een winXP home edition heb ik een probleem met picture It. Sinds een tijdje zijn de menuopties aan de rechterkant weg. Ik kan wel een foto openen, ook kiezen voor bewerken, maar waar normaal de verdere opties staan, heb ik alleen een egaal grijs veld. Het menu is er dus wel, alleen helemaal leeg
  • Picture It? Bedoel je niet Paint? Voor zover ik weet zit er niks in Windows XP dat Picture It heet. Heb je al via menu Beeld oid gekeken? Daar kun je meestal wel opgeven wat je aan menu's e.d. wil zien.
  • Picture It is een fotobewerkingsprogramma van Microsoft. Zie [url=http://www.microsoft.com/products/imaging/products/pipinfo.asp]hier[/url]
  • Dit gebeurt op mijn computer ook regelmatig. Wat bij mij effectief werkt is via het configuratiemenu -> software -> picture-it en vervolgens op herstellen klikken met de picture-it software schijf in de cd-lade. De ontbrekende onderdelen (of zo je wilt de corrupte) worden opnieuw geïnstalleerd. Succes. R.
  • Herstellen heb ik nog niet geprobeerd, was waarschijnlijk te subtiel of zo, ik heb wel gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd, het probleem bleef. De 2e keer heb ik zelfs in het register alles met picture it verwjderd en toen een herinstallatie gedaan. Ook dit helaas zonder resultaat. Ik zal herstellen eens proberen, misschien dat dat nog iets doet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.