Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook Backup

Anoniem
Rednalsaw
2 antwoorden
 • Kan en wil iemand uitleggen hoe je een back up maakt van alle e-mail, adressenbestand en agenda? Ik heb wat zitten prutsen met archivering, maar begrijp er niet het fijne van. Klopt het dat de volgende file de bewuste back-up bevat? : c:\lDocuments and Settings\Naam\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst

  Waar is de file extend.dat voor in dezelfde map (Outlook)?

  Als dat zo is kan je deze backup (wordt die automatisch aangemaak) ook ergens anders neerzetten? D:\documenten zodat ik deze mee kan nemen bij het maken van een kopie van alle voor mij relevante gegevens.

  Het zelfde verhaal/vraag voor alle favorieten/bookmarks voor zowel IE als Mozilla Firefox. Is er ergens een instelling waar je dit op kunt geven?

  Alvast bedankt! (Ja, dat is een dooddoener, maar goed …. :roll: )
 • De Outlook.pst is inderdaad het bestand waar je mail, agenda, taken e.d. in staan. Je persoonlijk adresboek wordt opgelsagen als .pab bestand, doorgaans in dezelfde map.
  In Windows XP Pro zit een backupprogramma die, wanneer je dit wilt, op gezette tijden een backup kan maken van wat je maar wilt, dus ook deze bestanden. Als je maar zorgt dat Outlook op dat moment is afgesloten.
  Wanneer je geen XP Pro hebt kun je bijvoorbeeld BackMaker gebruiken http://www.ascomp.net/index.php?php=download Dit is een freeware backup programma die via de taakplanner van Windows ook automatisch backups kan maken.
  Waar de extend.dat voor dient weet ik zelf ook niet.
  Er is in Windows standaard geen instelling om je favorieten op een andere plek te zetten. Dit zal denk ik wel kunnen met een registeraanpassing maar die zou ik op dit moment even niet weten.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.