Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Thunderbird Instellingen veranderd

opamax
4 antwoorden
 • Heb sinds kort Thunderbird.
  Heeft redelijk gewerkt maar start nu wel erg traag.
  Kreeg ook andere kleuren. Bijv in text. Zodat het bijna niet te lezen was. KON DAT VERANDEREN. Maar…. krijg sinds 2 dagen geen post meer. "Server timeout' is de nuchtere melding. Aanpassen KAN NIET !!!!
  >Tools > Account settings geeft een beeld met balkjes waarin data zou moeten kunnen worden ingevuld, maar die balkjes zijn heel erg smal. Ongeveer 1 MM. Invullen/wijzigen IS DAN OOK ONMOGELIJK !!!
  Denk ik een nieuw down te maken, maar LUKT NIET. Zijnde op de site van Mozilla bij Firebird, bij download, bij Windows en krijg daar geen enkele reactie. Niet op een enkele klik, niet op de dubbele klik en een rechterklik waarmee ik niets kan, ook niet downloaden.
  Komt iemand dit bekend voor ? Wat te doen ?
  opamax
 • Ik heb eigenlijk nooit problemen met Thunderbird gehad en heb dan ook geen van jouw problemen.

  Het klinkt dus of jouw profiel aardig corrupt geworden is. Start Thunderbird dus op met de optie -p erachter (dit kun je ook snel doen door in de programmamap van Thunderbird de optie Profile Manager te kiezen). Daarna kun je bv de map mail en het bestand abook.mab kopiëren naar je nieuwe profiel (om je mail en adressenboek te behouden) na het invoeren van je accountsettings. Op deze manier moet alles weer goed werken!

  Je profiel is trouwens te vinden in : C:\Documents and Settings\uername\Applicaton Data\Thunderbird\Profiles\default.123\
 • Is opgelost. Dank voor advies.

  Blijft nog de datum in de lijst met binnengekomen berichten. Hierin STOND de datum als "dd mm jj uu mm" en nu staat er alleen maar "uu mm" dus niet meer de datum. Waar zou ik dat kunnen aanpassen ?
  opamax
 • Zijn dat nieuwe berichten (van minder dan 1 dag oud) of niet?

  Het is nl zo dat berichten die minder dan een dag oud zijn automatisch alleen de tijd weergeeft en van berichten die ouder dan 1 dag zijn ook de datum erbij. Ik weet zo niet of dat snel te veranderen is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.