Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

welke vinden jullie beter???

Anoniem
Yoohan
14 antwoorden
 • Ik heb een nieuwe pc daar staat realplayer op. Effe mee aan het stoeien geweest om er muziek mee af te spelen, maar vindt hem onhandig zo op het eerste gezicht, en hij start telekns met reclame erg irriterend. Had op me vorige pc musicmatch die vondt ik handiger werken maar ook niet geheel zonder irritaties. Nu heb ik gehoord van winamp die heb ik zelf nooit gebruikt. Wat zijn jullie ervaringen met deze players en wat is jullie mening over de "beste". Anders gezegd wat raden jullie me aan??
 • Je gebruikt geen Windows? Nee? Winamp! Wel? Windows Mediaplayer! :D
 • Waarom probeer je zelf niet uit wat je de prettigste speler vindt? Ze kunnen gewoon naast mekaar geinstalleerd worden. Als eentje je niet bevalt, donder je 'm gewoon eraf … :P

  Naast WinAmp heb je ook [b:a104751560]Quintessential[/b:a104751560] die als goed gewaardeerde MP3 player bekend staat.
  http://www.zdnet.nl/downl.cfm?id=36353
  http://www.quinnware.com/
 • Ik gebruik al sinds tijden Musicmatch en ben hier zeer tevreden over. Niet de nieuwste versie trouwens, maar 7.5 (in de Plus-uitvoering).

  Heb ook een tijdje Winamp gebruikt, maar later toch maar weer overgegaan op het oude, vertrouwde Musicmatch. Het is gewoon een compleet programma zonder allerlei overbodige features.

  Maarja, het gaat er natuurlijk om wat je zelf het beste vindt. Wij kunnen je wel tips of onze mening geven, maar jij moet het programma uiteindelijk gebruiken. Gewoon zoals Obi al schreef meerdere programma´s testen. Zo hou je vanzelf het voor jou beste prog over. :wink:

  Gr, D
 • Ik maak graag gebruik van iTunes van Apple. Deze is ook voor de Windows machine -gratis- te downloaden. Lekker makkelijk en vooral ordelijk. Minpuntje: het vreet wel wat geheugen.

  d.
 • Ik gebruik Windows Media Player 10 erg fijn :wink:
 • [quote:1292ac3bc4="DukeH"]Ik gebruik Windows Media Player 10 erg fijn :wink:[/quote:1292ac3bc4]

  Mediaplayer 10 is nog steeds beta
 • [quote:765c56d723="pdexie"]
  [quote:765c56d723="DukeH"]
  Ik gebruik Windows Media Player 10 erg fijn :wink:
  [/quote:765c56d723]
  Mediaplayer 10 is nog steeds beta
  [/quote:765c56d723]
  Ook een beta-versie kan nog altijd erg fijn en/of goed zijn …

  Trouwens, wanneer noem je iets beta? Microsoft komt wel vaker met een 'final release' waar later nog talloze bugfixes (critical updates) voor uitkomen … :P
 • Ik vind Windows Media Player het fijnst werken. Winamp en Realplayer heb ik gebruikt maar werken (ondanks vele skins voor Winamp) lang niet zo fijn werken als WMP.

  WMP 10 is bèta en hij heet zo omdat de makers dat vinden, dat is heel simpel. Zulke grote programma's zijn nooit perfect en wees blij dat ze critical updates uitbrengen. Altijd dat gezeur tegen Microsoft software…
 • [quote:39307d3ae2="Johan Stokking"]
  Zulke grote programma's zijn nooit perfect en wees blij dat ze critical updates uitbrengen.
  [/quote:39307d3ae2]
  Misschien moeten de softwarefabrikanten die programma's dan ook niet zo groot maken? Er zit ook voor veel mensen nutteloos spul in WMP.

  [quote:39307d3ae2="Johan Stokking"]
  Altijd dat gezeur tegen Microsoft software…
  [/quote:39307d3ae2]
  Ik heb niet gezegd dat WMP (beta of final) een slechte speler is hoor … :wink:
 • Als het puur om MP3 gaat, en je goochelt graag wat met playlists, kun je ook eens naar Foobar kijken.

  http://www.foobar2000.org/index.html
 • [quote:e498645957="Obi-wan-kenobi"]Misschien moeten de softwarefabrikanten die programma's dan ook niet zo groot maken? Er zit ook voor veel mensen nutteloos spul in WMP.[/quote:e498645957]
  Dan nemen ze toch geen WMP? Die softwarefabrikanten moeten niks, je kiest er zelf voor of je het gebruikt of niet. Ik zie geen probleem.

  [quote:e498645957="Obi-wan-kenobi"]Ik heb niet gezegd dat WMP (beta of final) een slechte speler is hoor … :wink:[/quote:e498645957]
  [quote:e498645957="Obi-wan-kenobi"]Microsoft komt wel vaker met een 'final release' waar later nog talloze bugfixes (critical updates) voor uitkomen …[/quote:e498645957]
  Dat laatste klinkt behoorlijk negatief. Een final release betekent niet dat er daarna nooit meer updates van mogen komen omdat het een final release is.

  Foobar is een goeie. Het kan heel simpel blijven.
 • [quote:974b0ccf2d="Johan Stokking"]
  Dan nemen ze toch geen WMP? Die softwarefabrikanten moeten niks, je kiest er zelf voor of je het gebruikt of niet. Ik zie geen probleem.
  [/quote:974b0ccf2d]
  Als mensen (lees: minder begaafde computeraars) van Microsoft mochten kiezen, dan stond WMP gewoon onder 'Add or Remove Programs'. Wij kunnen WMP misschien wel wegslopen, maar dat lukt niet iedereen zo 1-2-3.

  [quote:974b0ccf2d="Johan Stokking"]
  Dat laatste klinkt behoorlijk negatief. Een final release betekent niet dat er daarna nooit meer updates van mogen komen omdat het een final release is.
  [/quote:974b0ccf2d]
  Het was niet zo negatief bedoeld, ik vind het prima dat er bugfixes uitkomen, het ging er bij mij alleen om dat er voor de doorsnee computeraar vaak niet echt een duidelijke grens is in wat nou beta is en wat nou final is.

  Dus dat iets een beta is, zou mensen er niet van moeten weerhouden om een beta-tje uit te testen. Een final release heeft nl. echt niet significant minder bugs dan een beta release! :P
 • Vroeger toen die oude Windows Mediaplayer er nog waren (t/m versie 6) gebruikte ik Winamp. Sinds Mediaplayer 7 uitgekomen is, gebruik ik de Mediaplayer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.