Vraag & Antwoord

Anders (software)

virtueële Brander

Anoniem
None
5 antwoorden
 • hey,

  Ik heb een vraag, bestaat er een programma dat een virtueële schijf aanmaakt van een brander. ik bedoel dan eigenlijk een programma dat een virtueële schijf maakt en de bestanden die je kopieert naar die schijf, gezet worden in bijvoorbeeld een iso bestand. Zodat je gewoon zo een cd'tje kan klaar maken (gewoon lekker in explorer een beetje drag en droppen en dan als je klaar bent, kan je met behulp van de .iso bestand je cd'tje branden)

  dit vind ik (tenminste dat denk ik) beter werken dan een interface van een brandprogramma, en de filemanger's van die programma's.

  thanx voor reacties
  (ik weet dat er tools zijn, zoals deamon tools en alcohol 120% die een iso bestand kunnen mounten als een virtueël station, maar de genoemde programma's kunnen niet wat hier boven beschreven staat (als ik dat fout heb vertel me dan hoe ik het voor mekaar krijg)
 • als je xp heb .
  is het brander progg van xp dan niks voor je
 • Als je Nero hebt, die installeert een virtuele image recorder (of meerdere als je dat wenst)
 • hey,

  ik heb inderdaad windows XP (home edition), "brander progg van xp" lijkt inderdaad wel handig. (dat was me eigenlijk nog niet opgevallen dat bij winXP inzat :$ ). Ik weet dat nero en ook easy cd-creator zo een functie hebben, maar omdat ik niet zo groot budget heb, en een groot voorstander ben van open-source ( bezig c++ te leren :wink: ), vroeg ik me af of er ook zo een soort programma (functie in een programma) is (het liefst open-source, want wil weten hoe het inelkaar zit).

  maar thanx voor de reacties

  Sorry ik bedoel dus weet iemand een open-source programma die dat kan???
  typo's :( , dus niet iets van microsoft. (maar toch bedankt voor reactie plextor, ondanks dat die functie wel handig is.)
 • [quote:0965bedf28="Nr. 8"](het liefst open-source, want wil weten hoe het inelkaar zit).
  [/quote:0965bedf28]
  Ja precies, dan kan je het beste iets van MS nemen :roll: :lol: :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.