Vraag & Antwoord

Anders (software)

mcafee niet kunne openen ligt dit aan de instellingen??

Anoniem
h.enk
7 antwoorden
 • wij hebben een xphome comp van 1 week oud!. Hebben mcafee 8.0 geinstalleerd maar hij opend hem gewoon weg niet. Ook niet vanuit software of andere dingen?. Kan dit niet aan de instellingen van de computer liggen omdat hij net nieuw is?
 • Als het nog nooit heeft gewerkt :

  Verwijderen (via de uninstaller), en daarna ook alle sleutels e.d. verwijderen uit je register, en verwijder de map (na het bovenstaande te hebben gedaan) van je pc. Dan opnieuw installen.
 • Ook dit hebben wij geprobeerd maar het lukt gewoon niet we krijgen hem er niet meer af. En alles wat nu met mcafee te maken heeft krijg ik 1seconden in beeld en flits weer weg. maar kan dit niet aan een instelling liggen dan in de computer??
 • [quote:9b3daaa520="goisje"]Ook dit hebben wij geprobeerd maar het lukt gewoon niet we krijgen hem er niet meer af. En alles wat nu met mcafee te maken heeft krijg ik 1seconden in beeld en flits weer weg. maar kan dit niet aan een instelling liggen dan in de computer??[/quote:9b3daaa520]
  Kun je hier wat mee?
  http://ts.mcafeehelp.com/default.asp?
  Kies virusscan 8 enz. > category install/uninstall > how do I uninstaal VirusScan
 • Nee helaas ook dit werkt niet we kunnen hem gewoon weg niet verwijderen ik krijg nu ook te zien in beeld van: dat ik een dll bestand niet kan verwijderen omdat dit een schrijf bestand is??
 • [quote:f799f5350e="goisje"]Nee helaas ook dit werkt niet we kunnen hem gewoon weg niet verwijderen ik krijg nu ook te zien in beeld van: dat ik een dll bestand niet kan verwijderen omdat dit een schrijf bestand is??[/quote:f799f5350e]
  Alles is te verwijderen al was het maar door disk te formatteren :D
  Je werkt met XP zag ik. Helaas zit ik daar zelf mee te klooien. Heb het net en nu all spijt :wink:
  Ik heb dat hele verhaal voor XP niet doorgelezen. In 98 heb ik het er zonder problemen afgekregen.
  Vermoedelijk zul je voordat je al die handelingen doet een en ander aan herstelpunten moeten sleutelen. Misschien heb je er een van voor de installatie van McAfee 8. [ bij mij op Xp home is het een van de weinige dingen die op zich wel goed werkt ]
  [b:f799f5350e][size=18:f799f5350e][/size:f799f5350e]Wacht even een antwoord af van een "XP expert"[/b:f799f5350e]
 • Oke ik wacht af en ben zeer benieuwd. Ook hiervoor hebben wij xp home gehad maar nooit problemen gelukkig alleen nu mcafee er dus op staat helaas.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.